Nyheder1. februar 2024

Mens de knokler med oprydning i Ølst: Torben Østergaard er fundet på bilmesse i Paris

Ifølge Ekstra Bladet hygger den skandaliserede Nordic Waste-ejer Torben Østergaard-Nielsen sig på en messe for retrobiler i den franske hovedstad
Interview med USTC ejerleder Torben Østergaard Nielsen onsdag den 26. oktober 2022 i domicilet i de restaurerede turbinehaller i Middelfart.. (Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix)
Landets sjetterigeste mand, Torben Østergaard-Nielsen, der gennem ugevis har været i centrum for Nordic Waste-skandalen ved Randers, er blevet fundet i Paris
 Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix)

LÆS OGSÅ: Seks luksusboliger, 275 biler og bugnende bundlinje: Så rig er Torben Østergaard-Nielsen

Over flere uger har den udskældte mangemilliardær Torben Østergaard-Nielsen – som desuden er Danmarks sjetterigeste mand – været komplet tavs omkring situationen i den lille by Ølst ved Randers, hvor en omfattende oprydning foregår.

Og nu kan Ekstra Bladet da også konstatere, at Nordic Waste-ejeren befinder sig ganske langt fra giftig mudder og jordskred i Østjylland.

Han går tværtimod rundt i Paris, hvor bilmessen Rétromobile 2024 lige nu er i fuld gang. En video af konfrontationen med den shitstormramte rigmand viser, hvordan han forsøger at undgå spørgsmålene, der naturligvis drejer sig om ansvaret for jordskredet i Randers, samt om Østergaard-Nielsen har i sinde at betale for oprydningen.

Måske er det ikke så besynderligt, at det lige netop er på en messe for retrobiler, man finder milliardæren, for den velhavende Torben Østergaard er indehaver af sit helt eget personlige motormekka – Selected Car Group – som rummer intet mindre end 275 biler af verdens fineste mærker.

Bilmessen finder sted i udstillingshallen Paris Expo Porte de Versailles.

I stedet for at svare på Ekstra Bladets spørgsmål kan man se, hvordan Nordic Waste-milliardæren skynder sig ud i en bil, der var parkeret foran den store messehal i den franske hovedstad.

Torben Østergaard-Nielsen deltager ifølge avisen selv på messen, hvor nogle af hans imponerende luksusbiler er udstillet.

Milliardæren har siden miljøskandalen ved Ølsts begyndelse befundet sig i decideret flyverskjul, selvom der naturligvis er rigtig mange, der gerne vil høre hans udtalelser.

Senest har Randers Kommune valgt at politianmelde virksomheden Nordic Waste, hvis funktion har været at modtage og vaske forurenet jord.

Nordic Waste blev i forrige uge erklæret konkurs.

Sponsoreret indhold