Melodi Grand Prix: Vi er på vej til sejr

Chanée & N\'evergreen vandt og kyssede ved det danske Melodi Grand Prix

Chanée & N'evergreen vandt og kyssede ved det danske Melodi Grand Prix

Foto: DR

Der var et par fremragende sangskrivere og sangere, der røg ud, inden det danske Melodi Grand Prix 2010 nåede semifinalerne - Thomas Barsøe, Joakim Lind Tranberg og Kaya Brüel.

Der var gode nødder, lange negle, føntørret hår og masser af lir til drengene fra Simone, Sukkerchok og MariaMathildeBand..

Men da det strammede til var ikke engang pladder-romantiske og -germanske Simone eller "Vild med dans"-Silas (og hans Kat) nok til at narre danskerne.

Brian Rice kan synge. Chanée & N'evergreen har den østeuropæiske appeal, der skal til for at vinde et international melodi grand prix.

Vinderne blev Chanée & N'evergreen, der måske er det stærkeste internationale våben Danmark sender til det internationele grand prix siden brødrene Jørgen og Noller Olsen.Tomas N'evergreen (f. 1969), er født i Århus med det borgerlige navn Tomas Christensen, men i dag bor han Rusland, hvor han er en stor stjerne. Han har hittet i flere europæiske lande med numre som 'Every Time (I See Your Smile)', 'Since You've Been Gone' og 'Just Another Love Song', bliver nr. 1 i Rusland i 2004, og i 2007 udsendte han soloalbummet 'Since You've Been Gone'. I 2009 var hans sang 'How Can I Make You Love Me' i rotation på dansk P4, og samme år nåede han til finalen i det russiske Melodi Grand Prix med sangen 'One More Try'.

Christina Chanée er featured solist og korsanger i bandet 'Kid Creole and the Coconuts', som hun rejser verden rundt med. Hun er desuden kendt fra husbandet 'Nubian Fräuleins' i 'Endelig Fredag' på DR1. Christina er en flittigt brugt sangerinde i mange sammenhænge og kan i år også opleves som solist i Jan Glæsels Orkester. Hun har netop udsendt singlen 'Breathing' fra sit debutalbum, som kommer i løbet af sommeren 2010. Christina Chanée blev valgt til at synge duetten 'In A Moment Like This' sammen med Tomas N'evergreen blandt over 50 andre sangerinder.


- Nu ska' russerne ha' et dyt i bamsen, sagde Tomas, mens han jublede med Christina efter sejren


Der var ingen sure mine fra Brian Rice over "kun" at blive nummer 2. - Så slipper jeg for MGP-etiketten, sagde han og ønskede vinderne tillykke


Chanée & Nevergreen blæste sig i bogstaveligste forstand ind i danskernes stuerUdvalgt til dig
Fra forsiden
Close