Nyheder31. maj 2023

Melder ud: Nu kommer PRIME Hydration til disse danske supermarkeder

Meget snart skal man ikke betale uhyre overpris, hvis man ønsker at smage på den populære PRIME-drik
Det er YouTuberne KSI og Logan Paul som står bag PRIME. Nu kan de se frem til at tjene endnu flere penge, da PRIME meget snart bliver solgt i Salling Groups supermarkeder.
Det er YouTuberne KSI og Logan Paul som står bag PRIME. Nu kan de se frem til at tjene endnu flere penge, da PRIME meget snart bliver solgt i Salling Groups supermarkeder.
 Foto: Ritzau Scanpix

De er blevet solgt for mere end 100 kroner for 500 milliliter, men nu skal det være slut.

Under en måned efter at Fødevarestyrelsen meldte ud, at PRIME blev solgt ulovligt i Danmark, er der positivt nyt på vej til de unge som ønsker at mæske sig i uden at skulle smide en hundredemand.

For til Ekstra Bladet melder Salling Group nu ud, at PRIME kommer til Danmark.

- Der har været meget kritik af energidrikkene på grund af for højt indhold af koffein og a-vitamin. Det, vi får, er en hydrerings-drik uden indhold af koffein og a-vitamin. Så det er ikke en energidrik, men det er stadig PRIME, siger Salling Groups pressechef Jacob Nielsen til Ekstra Bladet.

Hvad er PRIME?

PRIME startede som et produkt, der var tiltænkt fitnessindustrien for at opretholde kroppens væskebalance. Der reklameres for at PRIME Hydration indeholder 10 procent kokosnøddevand, B-vitaminer, elektrolytter og BCAA.

Sidenhen er PRIME Energy også kommet til. Her er der tale om et decideret energiboost, da den indeholder 200 mg koffein og 300 mg elektrolytter. Derfor anbefales den ikke til børn under 18 år.

PRIME er officiel sponsor i fodboldklubben Arsenal, ligesom de i januar indgik et samarbejde med Dana White og UFC.

Det bliver muligt at købe PRIME i Netto, Bilka og Føtex fra midten af juni - her bliver prisen 25 kroner.

Da Fødevarestyrelsen for knap en måned siden meldte ud, at PRIME blev solgt ulovligt, nævnte de blandt andet to problemer.

PRIME-Hydration har et højt indhold af A-vitamin, hvilket danskerne blandt andet får fra gulerødder og leverpostej.

Får man for meget A-vitamin kan leveren på længere sigt tage skade.

Det andet problem er koffeinindholdet. PRIME-Energy indeholder 200 milligram koffein og det overstiger kraftigt de 32 milligram koffein pr. 100 ml, som er tilladt i en energidrik.

Salling Group får nu lov til at sælge PRIME, da de har fået PRIME til at fjerne koffein og a-vitamin i drikkene, så de nu overholder kravet fra Fødevarestyrelsen.

I april opstod der tumult ved pandekagebutikken ”Puffs n Stuff” på Amager, da de lovede at give gratis PRIME væk til alle kunderne.

Sponsoreret indhold