Nyheder14. januar 2008

MEL C: VIL AF MED SINE TATOVERINGER

Sporty Spice har besluttet sig for at få fjernet sine ”tusser”, lige så snart pigegruppens turné er ovre
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/melctattostor-jpg.jpg

Melanie C har nu endelig besluttet sig for at sige farvel til ti af sine berømte kropsudsmykninger. Allerede sidste år indrømmede hun, at hun var træt af sine "tusser".

- De er pæne, så længe man er trænet og solbrændt, men da jeg tog nogle kilo på, så de forfærdelige ud, har Mel C sagt.

Der er flere grunde til, at Sporty Spice nu har taget beslutningen.

- At danse rundt på scenen iført små kostumer, hvor man rigtig kan se alle hendes tatoveringer, fik Mel til at beslutte sig for at få dem bortopereret, fortæller en nær ven af kryddersilden til avisen, der også kan fortælle, at Mel C føler tatoveringerne konstant minder hende om hendes tidligere problemer med bl.a. anoreksi og depression.

Det store arbejde med at fjerne kropsudsmykningen går i gang, så snart pigegruppens turné er overstået. Der venter Mel C en regning på flere hundrede tusinde kroner og behandlinger i op til to år med risiko for store ar.

- Det bliver et kæmpearbejde og meget smertefuldt, men hun er sikker på, at det er det værd. Hun er fast besluttet på at få dem fjernet, siger kilden.

Melanies tatoveringer tæller bl.a. et stort keltisk kors på den ene overarm, "Angel" skrevet hen over maven, en blomst på ryggen, en drage på benet og diverse kinesiske tegn.

Sponsoreret indhold