Nyheder14. marts 2016

Medinas nye model

Den 33-årige hitdronning har nu kastet sig over 26-årige Sebastian Lund
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160306-medina-tsl-0002.jpg

Det er kun tre måneder siden, Medina og kæresten Mikkel Gregers Jensen gik fra hinanden, men allerede nu er der en ny model i sangerindens liv.

Med six-pack, trænede overarme og høje kindben passer 26-årige Sebastian Lund perfekt ind i Medinas billede af en lækker mand, og søndag formiddag sidste weekend hyggede de to nyudsprungne turtelduer sig i Medinas nybyggede hjem på Islands Brygge.

SE og HØR kunne i sidste uge afsløre, hvordan Medina åbenlyst kyssede med en fremmed fyr på den Hawaii-inspirerede cocktailbar Brass Monkey i København. Og kyssepartneren var altså selvsamme Sebastian, der til daglig arbejder som model i hele verden. De to har de seneste uger flirtet kraftigt på de sociale medier, og Medina har sendt både hjerter og våde kysselæber, og søndag var den 33-årige ”Kun for mig”- sangerinde og den unge model så sammen hos Medina.

Se galleri med Medina og nogle af mændene i hendes liv: (artiklen fortsætter under galleriet)

Medina og Sebastian Lund

Det nye par hentede kaffe hos Emmerys rundt om hjørnet og traskede hjem med flere pakker i favnen.

Bryllup med Bond
Sebastian brød igennem på den internationale modelscene i 2009, da han blev blev fotograferet til en Dolce&Gabbana-kampagne.

Året efter valgte legendariske Karl Lagerfeld danskeren som model til sit Chanel-show. Siden har den 1,88 meter høje model bevæget sig ind i skuespilverdenen, og han var i 2011 med i filmen ”Noget i luften” med blandt andre Robert Hansen og Christiane Schaumburg-Müller.

Året efter spillede han en bryllupsgæst i Susanne Bierfilmen ”Den skaldede frisør”, som også havde den tidligere James Bond, Pierce Brosnan, på rollelisten. De senere år er det dog primært modelkarrieren, som Sebastian Lund har satset på, og det er måske hans mange

At Medina går efter ens typer mænd, er ingen hemmelighed. Og med den nye scoring beviser mandeæderen det for alvor. Sebastian er således ikke den første fra familien Lund, som Medina har sat kløerne i. Da popfrækkerten i 2011 optog musikvideoen til hittet ”Kl. 10” i Berlin, kyssede hun hedt med Sebastians storebror, modellen Jesper Lund. De intime optagelser udviklede sig efterfølgende til virkelige flirterier, når kameraerne var slukkede, og SE og HØR kunne afsløre, at de to i en kort periode dannede par. Medina bliver med andre ord i familien ...

Sponsoreret indhold