Medinas nedtur: Brød sammen og blev indlagt

Medina fortæller åbent om op- og nedture i ny single skrevet af journalisten Rune Skyum-Nielsen

Medina fortæller åbent om op- og nedture i ny single skrevet af journalisten Rune Skyum-Nielsen

Foto: Mikael Rieck

Hun har været på utallige turnéer både i ind- og udland, og hun har haft ni førstepladser på den officielle salgsliste i Danmark. Hun har 200.000 følgere på Instagram og er hele tiden 'på'. Nu afslører den feterede sangerinde, at berømmelsen kan have en grim bagside.

Journalisten Rune Skyum-Nielsen har fulgt den feterede stjerne i november og december sidste år og har efterfølgende skrevet en længere artikel, en såkaldt single, kaldet 'Medina har slået sig'. I singlen, der udkom fredag, afslører Medina, at hun ofte presser sig selv alt for meget.

Medina: taler ud om bruddet

Singlen beskriver blandt andet en situation i Tønder omkring år 2010, hvor Medina var så stresset, at 'hjernen begyndte at lukke ned'.

- Efter showet brød jeg fuldstændig sammen - hvilket jo har været undervejs rigtig længe. Steffen (hendes tourmanager, red.) og jeg sad længe og snakkede og kørte så tilbage til København, bare han og jeg, fortæller Medina åbenhjertet og tilføjer en anden episode cirka to år tidligere, der sendte sangfuglen på sygehuset:

Sådan så hun ud som barn

- Jeg endte med at falde om og bare ligge på gulvet og se hvidt lys. Det var fandeme ikke sjovt - jeg kom på Rigshospitalet og skulle med hjertemåler, fortæller Medina, som skyder skylden på sine høje ambitioner:

- Jeg siger ikke fra, før jeg er lagt ned. Sådan er jeg bare. Og det er ikke altid skidemart.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close