Nyheder5. januar 2012

Medinas fede luksusferie

Popdronning indlogerede sig på et svindedyrt hotel
Medina brændte nogle skejser af på sig selv i juledagene
Medina brændte nogle skejser af på sig selv i juledagene
 Foto: Thomas Laursen

Mens danskerne gik rundt og skuttede sig i den grå vinterkulde, holdt Medina jul i troperne i 30 graders varme. Ikke nok med det - sangerinden boede i vild luksus.

Forleden afslørede hun selv på twitter, hvor hun har hygget sig i juledagene. Nemlig på den populære thailandske turist-ø, Koh Samui. Men Medina boede ikke på et helt normalt charter-hotel. Hun indlogerede sig på det fashionable Hotel Kamalaya, som da også overfor seoghør.dk bekræfter, at de har haft den prominente dansker boende.

Læs også: Medina: Se hende i bikini

Kamalaya specialiserer sig i såkaldt holistiske behandlinger, wellness og detox og byder på masser af stilfuld og afdæmpet trope-luksus.
Men prisen er derefter. Et værelse med havudsigt som Medinas koster 7.000 kroner i døgnet.

Til prisen fik hun mulighed for at deltage i daglige timer i yoga, pilates med mere. Hotellet byder naturligvis på både pools, en lækker strand, en bar, en restaurant og en café - samt en klippehule, hvor buddhistiske munke tidligere har mediteret, og hvor der derfor skulle være en helt særlig energi.

Læs også: Julie Zangenberg: Stjæler Medinas stil

Medina er endnu ikke vendt hjem til Danmark, men opholder sig nu et andet sted i udlandet - mon ikke destinationen stadig hedder Thailand ...

Tjek luksushotellet ud her

Sponsoreret indhold