Nyheder15. august 2014

Medinas ekskærestes bil udbrændte natten til torsdag

Medinas ekskæreste, Frederik Bagger, fik sig en grim overraskelse forleden nat, da hans BMW bil blev brændt fuldstændig ned. Se billedet
Af af
Frederik Bagger er dybt chokeret ovenpå gårdsdagens bilbrand
Frederik Bagger er dybt chokeret ovenpå gårdsdagens bilbrand
 Foto: Asger Mortensen
Jetsetteren Frederik Bagger fik sig en rigtig grim overraskelse i går, da hans hamrende flotte BMW X5 blev brændt fuldstændig ned.

Branden fandt ifølge brandvæsenets rapport sted klokken 03.35 torsdag nat. Her blev de kaldt ud til en bil i flammer foran Frederik Bagger og ekskæresten Medinas lejlighedskompleks STAY på Islands Brygge.

Årsagen til branden er stadig ukendt, og den voldsomt nedbrændte bil er fjernet fra det fine lejlighedshotel. Det bekræfter Frederik Bagger overfor Seoghør.dk.

- Ja, det er korrekt, at det er min bil, der er brændt ned. Den er nu fjernet og kørt til forhandleren, så vi kan få fastslået brandårsagen, fortæller den lækre nyslåede single.

Ifølge brandvæsenet rykkede de ud med to køretøjer torsdag nat, og måtte bruge to brandslanger til slukningen af den voldsomme brand. Men som billedet her i artiklen viser, stod Frederik Baggers luksusbil ikke til at redde.

- Jeg er selvfølgelig meget chokeret og påvirket af situationen. Nu er politiet og forsikringen inde over, og så skal jeg lige have fordøjet det hele. Men jeg må sige, at det har været en kæmpe hjælp, at STAY har håndteret det hele så godt. Det er jeg meget taknemmelig for, uddyber Frederik Bagger.

Den ellers så flotte bil må den eftertragtede ungkarl altså undvære, når han som ejer af Erik Bagger Design A/S og Erik Bagger Holding A/S skal køre til arbejdet på Toldboden.

Tidligere i dag kunne Seoghør.dk afsløre, at Medina og Frederik Bagger har valgt at afslutte forholdet. Den nu nedbrændte bil havde popdronningen ellers også stor glæde af under deres forhold.

Da hun skadede sit knæ i sidste uge, viste Frederik sig som den perfekte gentleman og hentede sin daværende kæreste i firhjulstrækkeren med dyner. Derefter kørte de sammen i drive in bio, hvor poppigen i den grad blev forkælet af Frederik.

Medina er ikke den første smukke kendiskvinde, Bagger har scoret. For fem år siden var han kærester med stanglækre Michala Kjær. De to nåede at flytte sammen og snakke om ægteskab og børn. Men det sluttede i 2009.

Siden har også Rikke Gøransson måtte overgive sig til Frederiks charme. Og det er der da heller ikke noget at sige til.

Den 26-årige jetsetter har formået at skabe et hamrende godt navn for sig selv - både som forretningsmand og hamrende hot ungkarl.

Nu må tiden vise, hvad årsagen til branden var. Seoghør.dk følger sagens udvikling.https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/defc9a8e75414b23a89ad78136cad4be.jpg


Sådan så Frederik Baggers BMW X5 ud, efter at den var udbrændt foran hans og Medinas bolig. (Foto: SE og HØR)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/cca36c7a0dbc4213809ec438ed2de18f.jpg


Sådan ser en BMW X5, der får lov at stå i fred, ud. Frederik Baggers var dog ikke sølvfarvet men derimod sort

Sponsoreret indhold