Nyheder6. august 2016

Medinas drøm: Mand og børn

Sangerinden har sandsynligvis fremtidsplanen klar
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-19750.jpg
 Foto: All Over

Medina skal giftes med sin modelkæreste, Sebastian Lund. Det bekræftede hendes pressetalsmand, Martin Buhl for kort tid siden overfor SE og HØR. Den 33-årige sangerinde har sandsynligvis fremtidsplanerne klar: mand og børn.

Lige siden hun dannede par med popcharmetrolden Christopher har Medina drømt om bryllup og børn. Ved ”The Voice” i Tivoli i 2013 fortalte Medina, at en af hendes veninder lige var blevet mor, så derfor talte hun og Christopher om børn hele tiden.

På Facebook ville en fan dengang vide, om Christopher og Medina havde overvejet at blive gift og få børn. Til det svarede han kort ”Ja og ja”.

De to popstjerner gik fra hinanden, og Medina fik en ny mand i sit liv: Modellen Mikkel Gregers Jensen, men drømmene blev de samme.

- Jeg er jo i en alder, hvor alle mine veninder efterhånden får børn. Jeg elsker børn - og jo, selvfølgeligskal vi også have børn, sagde Medina til SE og HØR sidste år da hun stadig dannede par med Mikkel Gregers Jensen. Hun tilføjede, at børnene nok ville komme i løbet af et par år.

Nu hedder Medinas kommende ægtemand altså Sebastian Lund. Mon ikke også han har hørt om bryllup og børn?

Der er flere billeder af Medina og Sebastian i galleriet herunder:

Medina og Sebastian Lund

Sponsoreret indhold