Nyheder 2. januar 2014

Medina: Viser bryster på Facebook

Sangeren tager fotos af sine fordele og skælder ud på sine fans
Af af
Medina skælder ud på sine fans og viser bryster
Medina skælder ud på sine fans og viser bryster
Foto: Facebook


Årets ord er som bekendt "selfie", og hvis der en, der forstår at tage selfies, så er det sangstjernen Medina. Hun lægger fotos af sig selv ud på internettet i tide og utide, hvilket hendes fans er meget begejstrede for. Forleden var der dog alligevel nogle stykker, der fik morgenkaffen i den gale hals.

Medina kysser på skuespiller

"Last walk before nxt year:) addicted to the hills and quiet #shh #love #healthy #medina #shutup #lookingforward #nextyear #newyear #think #tryharder #beproudofyourself #iam #thankfull #ilovemymedivas #mediva #ilovemyfans", skrev Medina på Facebook og lagde samtidig fotoet af sine svulmende bryster ud.

Og det fik fans til at reagere:

- Hvorfor er det du skal flashe patter?

- Ligeglade med hendes falske tits. Men synes det er ynkeligt at tage et billede hvor ansigtet er cuttet af. Bare for at man skal kigge på dem. Om det er medina eller om det var en jeg kendte. Virkelig ynkeligt.

Medina: Sådan så hun ud som barn

Om det var nogle af de kommentarer om hendes bryster, der fik Medina op i det røde felt, er ikke til at sige, men popdronningen kom efterfølgende med en skarp udmelding:Sponsoreret indhold