Medina til SE og HØR: Nu vil jeg ha’ børn

Medina er klar til børn med kæresten Mikkel Gregers Jensen

Medina er klar til børn med kæresten Mikkel Gregers Jensen

Foto: Dan MariegaardMilde maj er over os, og med det spirende forår pibler nyt liv frem i alle revner og sprækker. Og måske også snart hos hele Danmarks popdronning Medina. I en alder af 32 er den smukke sangerinde i hvert fald mere end klar til at sætte et lille nyt liv i verden.

LÆS OGSÅ: Sådan så Medina ud som barn

SE BILLEDET: Medina blærer sig med Mikkel

LÆS OGSÅ: Medina afslører: Derfor faldt jeg for Mikkel

- Jeg er jo i en alder, hvor alle mine veninder efterhånden får børn. Jeg elsker børn - og jo, selvfølgeligskal vi også have børn, sagde Medina ærligt, da SE og HØR forleden mødte hende til ELLE Style Awards i DR Koncerthuset.

Klarmeldingen kommer, efter at Medina de seneste måneder har plastret de sociale medier til med billeder af sig selv og venindernes kønne kravl.

Kæresten hjem fra USA
Forberedelserne til familieforøgelsen er også godt i gang. SE og HØR kunne i sidste uge bringe billeder af Medinas nye millionbyggeri i København - et luksuriøst dobbeltrækkehus på knap 300 kvadratmeter med rigelig plads til børneværelser.

Og nu er hendes unge modelkæreste Mikkel Gregers Jensen, 23, som indtil nu har haft adresse i New York, endelig flyttet hjem til sin udkårne.

- Vi er lige kommet hjem fra New York, hvor vi har flyttet alt ud af hans lejlighed. På det seneste har vi jo boet sammen - han har kun været i sin lejlighed derovre i fire dage de seneste måneder - men nu er han flyttet permanent hjem. Er du klar over, at det er et kæmpe projekt at få flyttet sin adresse til Danmark? Spurgte den skrukke skønhed og afslørede med et smil, at parret benytter de flere timer i samme seng fornuftigt.

- Men har du det sådan, at det at få børn skal ske inden for et par år?

- He-he, ja, det gør det nok, understregede Medina.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close