Medina taget til nåde i Guds hus

Medina giver her til aften koncert i Christianskirken på Christianshavn.

Medina giver her til aften koncert i Christianskirken på Christianshavn.

Foto: Mikael Rieck

”Hvis vi bekender vore synder, er han trofast og retfærdig, så han tilgiver os vore synder og renser os for al uretfærdighed.”
 
Således lyder Første Johannesbrev 1:9, og mon ikke popsangerinden Medina, 35, lige kiggede lidt i Biblen, inden hun gik på scenen her til aften.
 
Medina spiller nemlig to komplet udsolgte kirkekoncerter i Christianskirken på Christianshavn tirsdag aften. Både ældre og unge flokkedes til den smukke kirke for at høre Medinas stemme. Koncerten er Medinas første efter dommen for kokain-kørsel, men den smukke popdronning lod sig ikke mærke af sagen.
 
Medina hvordan har reaktionen fra dine fans været her efter…
 
- De glæder sig til at høre koncert, sagde hun.
 
Det er de første ord fra Medina – lige bortset fra det Instagram-opslag, hun delte umiddelbart efter dommen forrige uge.
 
- Som de fleste af jer nok ved, har jeg netop fået en dom for at have kørt bil i påvirket tilstand. Jeg angrer dybt og er flov over min handling, og den situation jeg har bragt mig selv og andre mennesker i. Episoden skete sidste sommer, hvor en hård personlig krise førte tíl, at jeg traf nogle åbenlyst forkerte valg. Der findes ingen undskyldninger for det, jeg har gjort. Men der findes dén forklaring, jeg giver jer her. Den vil jeg bruge til at komme videre som et stærkere, klogere og bedre menneske, så godt som jeg kan. Til alle jer jeg har skuffet: I har min uforbeholdne undskyldning. Jeg kan kun ydmygt håbe, at jeg fortsat kan få lov at inspirere jer med de ting, jeg finder vigtige i verden. Tak fordi I tog jer tid til at læse min opdatering, skrev Medina fredag.
 
En dommer gav Medina 3.5 års frakendelse af kørekortet, 43.500 kroner i bøde, efter hun tilstod, at hun havde både drukket og sniffet coke, inden hun satte sig ud i Landrover i juli 2017. Hun blev stoppet i en rutinekontrol af politiet og promillen blev målt til 1.13.
 
Siden er Medina blevet fyret fra Folkekirkens Nødhjælp. Dog har hun beholdt sit arbejde med undertøjsfirmaet, Missya:
 
- Missya har valgt at forsætte det gode samarbejde med Medina og hendes design af lingeri og badetøj. Medina har begået en svært tilgivelig fejl, men er blevet dømt, har fået sin straf og angre dybt. Vi støtter Medina i hendes svære tid og forventer at hun igen i fremtiden vil arbejde hårdt på at blive et forbillede for hendes mange tusinde støtter, lød det fra salgschef, Josephine Maria Andreasen fra Missya.
 
Du kan se flere billeder af Medina i galleriet herunder

Medina - Billeder af hende gennem tiden

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close