Medina: Tag dog en lykkepille!

Medina har fået nok af Jim Lyngvild

Medina har fået nok af Jim Lyngvild

All Over

Så er der bitchfight!

Medina og Jim Lyngvild har gennem hele weekenden haft gang i et verbalt slagsmål, der udsprang, efter Medina havde medvirket i Weekend Weekend på TV2.

Her havde poppigen fortalt om, de negative sider ved at være popstjerne. Og det blev for meget for Jim Lyngvild, der i søndagens udgave af Ekstra Bladet brokkede sig.

- Stop klynkeriet, Medina! Du har det godt. Du er ved at falde over i 'Peter og Amalie-segmentet', hvor der bliver klynket helt vildt. Det er ikke rimeligt, for du har sgu selv valgt det. Der er blevet mere Medina og mindre musik, udtalte han.

Læs også: Medina til pivfræk fest

Søndag aften kom modsvaret så fra Medina.

" Åhhh store Jim Lyngmand!! Snikkesnakkesnikkesnakke hele dagen så du rigtigt ka komme i medierne med dine konstant oprørte meninger hva????? Lighten up;) jeg piver i den grad ikke! (svarer dog blot på spørgsmål jeg blir stilt eller responderer på lign situationer)
Jeg elsker mine fans og mit liv? det ved de der faktisk ved bare lidt mer end DIG om mig. Håber du falder over en lykkepille en dag haha. der findes et langt større perspektiv end dine øjne to ka se Jim!", skrev popdivaen på facebook.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close