Medina springer ud som skuespiller: Det var svært

Medina og Mikkel har intet imod at vise sig frem på de sociale medier

Medina og Mikkel har intet imod at vise sig frem på de sociale medier

Foto: Kaspar WenstrupMedina skiftede mandag aften tilværelsen som sangerinde ud med skuespiller. Hun medvirkede nemlig i TV 2 ZULU-serien 'SJIT Happens', hvor hun spillede den RUC-studerende Carla, som flytter ind i vennernes bofælleskab og udvikler et godt øje til Olau (spillet af Ruben Søltoft).

Og dét pludseligt at skulle spille skuespil var ikke helt let, fortæller den populære sangerinde til tv2.dk:

LÆS OGSÅ: Se billedet: Medina blærer sig med kæresten

- Jeg var meget, meget nervøs dagen inden, vi gik i gang. Normalt har jeg mit eget hold på fem-ti mennesker med, der altid er ved mig og sørger for, at alting er, som det skal være. Men her havde jeg kun min make up-artist med, siger Medina til tv2.dk og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Medina sender sviner i retning mod veninde: Hun har gjort det før

- Men alle på settet var så fede og medvirkede til, at jeg hurtigt kom til at slappe af. De roste mig da også alle sammen og sagde, jeg klarede det godt, men man ved jo ikke, om det bare var noget, de sagde, eller om de rent faktisk mente det. Jeg var da en smule usikker og sådan lidt lille pige-agtig undervejs, siger Medina til tv2.dk.

Optagelserne af 'SJIT Happens' foregik samtidig med, at popsangerinden var dommer i 'Popstars' - så en arbejdsuge kunne let nå op på hele 90 timer.

LÆS OGSÅ: Ny bog: Medina antyder narkomisbrug

- Jeg gjorde det 100 procent for min egen skyld, fordi jeg selv ser serien og godt kan lide den. Der sker altid noget, man kan relatere til, og den er en god pendant til 'Friends', siger Medina til tv2.dk, der har fået masser af lignende tilbud tidligere:

- Jeg er meget selektiv og har ikke lyst til at deltage i hvad som helst. Jeg skal kunne stå ved det, jeg laver. Men jeg udelukker aldrig noget, så vi må se, hvad der dukker op i fremtiden, siger hun.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close