Nyheder8. august 2014

Medina smed sviner i retning mod veninde: Hun har gjort det før

Fik eksveninde blacklistet fra det københavnske natteliv
Af af
Medina ER byens dronning
Medina ER byens dronning
 Foto: Mikael RieckDet kan godt være, at Medina er rykket videre efter sit brud med Christopher og har fundet kærligheden hos den 26-årige jetsetter Frederik Bagger.

Men det stopper dog ikke sangfuglen fra at smide en syrlig kommentar i retning af modellen Cecilie Haugaard, som er Christophers nye kærlighed.

- Jeg ønsker dem al mulig held og lykke. De er et godt par, lød det venligt fra Medina, da Ekstra Bladets journalist mødte Medina til modeugen.

Men hurtigt fik popdronningen sendt en spydig tilføjelse af sted:

LÆS OGSÅ: Kvæstet Medina aflyser show

LÆS OGSÅ: Fans er ren business for Medina

LÆS OGSÅ: Ny bog antyder narkomisbrug

- Jeg kender hende fra en masse og alle de fyre, hun har været sammen med.

Det kan være, at kommentaren blot var en sidebemærkning til Ekstra Bladets journalist.

Men noget tyder dog på, at det kan give konsekvenser, hvis man kommer lidt for tæt på ekskæresterne til byens dronning - også selvom man måske tidligere har været slyngveninde med den populære sanger.

For et par år siden kunne SE og HØR således fortælle, at sanglærken var blevet så rasende på en eksveninde, at hun fik hende blacklistet fra de københavnske natklubber.
Tvisten begyndte, da eksveninden - Ditte Hapel - kyssede med Medinas ekskæreste Mathias Arvedsen.

Det fik Medina til at fare i flint og sende en hadefuld SMS ud til alle i sin omgangskreds. Siden da blev det et helvede at hedde Ditte Hapel i Jetsetkøbenhavn. For som dronning af det københavnske natteliv havde Medina ingen problemer med at få Ditte Hapel blacklistet til alle de fester, som brunetten plejede at deltage i.

- Medina har gjort det klart, at hun ikke vil have, at hendes venner ser Ditte. Ingen må være sammen med hende. Og de drenge, der sidder tungt på Københavns natteliv, sikrer, at Ditte ikke kan komme ind. Medina er så rasende på hende, at det er slået helt klik, sagde en kilde tæt på Hapel og Medina dengang til SE og HØR.

At Medina ER byens dronning kom også til udtryk, da hun onsdag deltog i Designers Remix-showet under modeugen. En kødrand af kendisser resulterede i en lang kø, men det var dog ikke noget, Medina mærkede til. Vagterne sørgede nemlig elegant for, at popdronningen kunne springe køen over og trisse direkte ind til modeshowet.

Sponsoreret indhold