Medina skal synge Danmarks VM-sang

Medina har fået æren af at indspille Danmarks VM-sang anno 2018.

Medina har fået æren af at indspille Danmarks VM-sang anno 2018.

Foto: All Over Press

Vi kender alle “Re-sepp-ten”, “En For Alle” og “Big Boys In Red And White”, men når VM-slutrunden i fodbold fløjtes i gang om to måneder, bliver det Medina, der svinger taktstokken.

DBU har nemlig udvalgt den 35-årige popdiva til at repræsentere Danmark med sangen ”Sne i Rusland”, som bliver Danmarks officielle VM-sang.

Dermed kommer den netop kokain-dømte ”Kun for mig” og ”Mest ondt”-stjerne til at gøre blandt andre Dodo & the Dodos, Rocazino og Big Fat Snake kunsten efter med hvad der – hvis man kigger på sangerindens bagkatalog – bliver en noget mere basset udgave af VM-sangen end normalt.   

Medina har fået æren af at indspille Danmarks VM-sang. Foto: All Over Press

Det var som bekendt landsholdslegenden Frank Arnesen, som sang med på “Re-sepp-ten” tilbage i 1986, og også her i 2018 får Medina vokalhjælp fra en af de store profiler.

Det er nemlig angriberen Nicklas Bendtner, som synger andet vers. Den kontroversielle målmager har den seneste måned besøgt den private stemmetræner Åske Hare i Norge for at ramme Medinas toner. 

Overskrifterne ramte også i udlandet med Bendtners ”boksershorts-gate”. I en kamp mod Portugal under EM i fodbold viste han sine boksershorts frem, da han fejrede et mål. Beklædningen havde havde han fået tilsendt af det irske bookingfirma Paddy Power, men fodboldspillere må ikke lave reklame for firmaer, og Bendtner blev tildelt en spilledags karantæne og en bøde på 735.000 kr. Firmaet betalte dog bøden.

Bendtner lægger stemme til andet vers i den nye VM-sang. Foto: All Over Press

Sangen er allerede indspillet, og lige nu er Medina og landsholdet i Jylland for indspille musikvideoen i et område som ”kunne minde lidt om Rusland”, lyder det fra dansk/chileneren.

Christian Eriksen er formentlig klar på at skråle med på "Sne i Rusland", når de danske drenge indtager grønsværen til sommer. Foto: All Over Press

”Sne i Rusland” får Danmarkspremiere den 9. april. Og de danske drenge spiller deres første VM-kamp 16. juni, hvor de møder Peru.

Det er femte gang i dansk fodboldhistorie, at Danmark er med til VM.

Senest det danske landshold var med til VM, var i 2010, hvor de røg ud i gruppespillet.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close