Nyheder22. december 2013

Medina: Skal hun snart være mor?

Se billedet, der afslører popstjernens babydrømme
Mon Medina er skruk eller bare ualmindeligt babyglad?
Mon Medina er skruk eller bare ualmindeligt babyglad?
 Foto: Kaspar Wenstrup

Christopher er kun 21 år, men han kan alligevel godt vænne sig til tanken om børn, for kæresten Medina ligner ikke en, der har tænkt sig at vente meget længere.

Sangerinden har flere gange afsløret overfor pressen, at hun og Christopher tit taler om børn og at hun gerne vil være mor. Og når man har passeret de 30, som sangfuglen jo for længst har, er det da heller ikke unormalt at gå i babytanker.

Indtil Medina og Christopher selv benytter lagenaktiviteterne til andet end sjov og ballade og dropper præventionen, hvis ikke det selvfølgelig allerede er sket, nyder hun sin venindes baby i stedet for sin egen.

Allerede i foråret virkede Medina skruk

Også lørdag aften, hvor mange ellers væltede rundt i gaderne efter årets sidste store julefrokostdag, blev brugt på den lille Luna, som den lille pige blev døbt for 14 dage siden. Her var Medina selvfølgelig også med helt i front.

På det sociale medie Instagram afslører hun, hvor glad hun er for babyer. På et billede krammer hun babyen, og udover navne på veninderne, er det eneste Medina skriver simpelthen: Kærlighed.

Popstjernen ligner umådeligt meget en kvinde, hvis æggestokke klaprer så højt, at Christopher snart ikke har andet valg end at hoppe med på babyvognen og gøre sin kønne kæreste gravid. Så måske der kommer en popbaby i 2014?

Se hvordan, Medina selv så ud som barn

Sponsoreret indhold