Medina på vild luksusferie i Italien

Foto Thomas Laursen

Medina forstår i den grad at nyde livet. Den ene dag er hun i Spanien, og den anden dag er hun så i Italien, og lige om lidt kan det være, at hun er et helt tredje sted på kloden. 

Men lige nu er hun altså i Venedig, hvor hun i den grad nyder sommeren, og giver lidt godt at kigge på til for byens mange gondolierer, der sejler op og ned af byens mange kanaler. 

Hun har nemlig lagt flere billeder på Instagram, hvor hun er iført nærmest ingenting, mens hun kigger på den flere hundrede år gamle by. 

Artiklen fortsætter efter billederne

Hair up and dive in..... Thank you @emir_uyar

Et opslag delt af MEDINA (@officialmedinamusic) den

Taking good care of me @kempinskivenice @emir_uyar // #medinaxmissya top out this autumn

Et opslag delt af MEDINA (@officialmedinamusic) den

Det er heller ikke nogen helt billig ferie, som Medina er taget på. Hun har nemlig indlogeret sig på luksushotellet San Clemente Palace, hvor hun er sikker på at være i fred fra nysgerrige blikke. 

Hotellet er nemlig placeret på den private ø San Clemente, der ligger 10 minutters sejlads fra Markuspladsen. Og man kan ikke komme dertil ved hjælp af offentlig transport, man skal bruge hotellets egne både eller vandtaxa for at komme frem. 

På hotellet er der en stor pool, der er adgang til golfbane og tennisbane, og så er der et lækkert spaområde, hvor man virkelig kan få batterierne ladet op. Derfor er det bestemt heller ikke en billig fornøjelse, hvis man vil bo på hotellet. 

Prisen for det billigste værelse er 4000 kroner pr. nat, mens hotellets største suite ligger et prisleje lige over 57.000 kroner pr. nat. Så vi håber, at Medina har taget den store tegnedreng med til Italien. 

Der skulle dog ikke være problemer med at betale, hvis man kigger på hendes seneste regnskab. Sidste år hævede hun nemlig 2,4 millioner kroner i løn til sig selv

Blev forlovet i Italien

Og så er luksusovernatninger i Italien faktisk ikke noget, der er fremmed for Medina. Det var nemlig også i Italien, at modellen Sebastian Lund faldt på knæ og spurgte, om Medina ville være hans kone

Som de fleste nok allerede ved, så blev det dog aldrig til bryllup for Medina og modellen, de valgte nemlig at gå fra hinanden tidligere i år. Inden da nåede Medina dog lige at få Sebastians mellemnavn tatoveret på hånden. En tatovering, som stadig pryder hendes hånd, selvom det altså snart er et halvt år siden, at de to gik fra hinanden. 

I dag dater Medina den 14 år yngre basketspiller Tage Lihn Dembele

Du kan se billeder af nogle af Medinas mange mænd i galleriet herunder

Medinas mænd

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close