Nyheder21. april 2015

Medina på turné med to gamle flammer

Med både Christopher og Xander på programmet er popdivaen omringet, når hun til sommer skal turnere Danmark rundt med Grøn Koncert

Medinas mændDanmarks ukronede popdronning, Medina, indtager til sommer Grøn Koncert. Det offentliggør Grøn Koncert tirsdag i en pressemeddelelse.

I sidste uge blev musikeren Christopher offentliggjort som et af de debuterende navne, og dermed kan de to ekskærester se frem til at skulle tilbringe lidt over en uge sammen, når den grønne karavane lægger vejen forbi otte danske byer.

LÆS OGSÅ: Medina er kryptisk omkring Xander-kysseri

Men det bliver ikke som soloartist, at Medina til sommer indtager scenen. Hun indtager nemlig scenen sammen med eks-flammen Xander, som Medina tidligere har hygget sig med, og sangeren Shaka Loveless, der er kendt for hits som "Tomgang" og " Ikke mere tid".

Dermed bliver det med hele to eks'er ved sin side, at Medina til sommer rejser Danmark tyndt.

Det nydannede trekløver er sammensat af Medina, og hun glæder sig til at stå på scenen med de to fyre, selv om det ikke bliver første gang.

LÆS OGSÅ: Christopher brudt sammen efter Medinas utroskab

- Shaka og jeg har stået på scenen sammen før, så vi har snakket om at gentage succesen, siger Medina, der glæder sig til at kunne præsentere en meget rocket lyd.

- Når man kombinerer min og hans lyd, bliver det hele en smule mere rocket, hvilket, jeg synes, er megafedt, siger sangerinden i pressemeddelelsen.

De to har tidligere optrådt sammen, fordi sangeren har optrådt som guitarist og korsanger for Medina.

LÆS OGSÅ: Medina taler ud om bruddet med Christopher

Også Xander og Medina har tidligere kombineret deres musikalske talenter. Sidste år optrådte de to nemlig sammen på nummeret "Isboks", som er at finde på popsangerindes ep "Arrogant".

Den nydannede trio er blot et musikalsk samarbejde i rækken af mange, som er blevet midlertidigt dannet i anledningen af sommerens Grøn Koncert.

Tidligere har Tina Dickow og Søren Huss, Turboweekend og Oh Land og Magtens Korridorer og Østkyst Hustlers meldt ud, at de også optræder sammen på scenen.

Se galleriet med alle Medinas ekskærester:

Sponsoreret indhold