Nyheder24. oktober 2014

Medina på spansk

Den danske popstjerne arbejder lige nu på et album til spanske og spanskofile
Medina har chilenske rødder, og den spanske kultur er derfor ikke helt fremmed for hende
Medina har chilenske rødder, og den spanske kultur er derfor ikke helt fremmed for hende
 Foto: Kaspar WenstrupHun brød igennem på dansk. Så oversatte hun nogle af sine sangene til engelsk og blev en stjerne også udenfor Danmark. Nu forsøger hun sig på spansk.

Medina er nemlig i disse dage i studiet i Miami for at indspille sange på spansk sammen med den dominikanske producer, sangskriver og navnebror Lenny Medina.

Det afslører både den ene og den anden Medina på hver deres Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Medina smed sviner i retning af veninde: Hun har gjort det før!

- Godmorgen. Var i studiet i går aftes sammen med den talentfulde Mr. Lenny Medina, skriver Medina på det sociale medie.

- Jeg kan ikke vente med at spille nogle af mine nye sange på "spanglish" (blanding af engelsk og spansk, red.) for mine spanske og latinske fans, fortsætter hun, mens hun i hashtags glæder sig over, at hun gør sin far stolt.

Medinas far er fra Chile, og kender man popsangeren dåbsnavn; Andrea Fuentealba Valbak, er det heller ikke svært at gætte, at hun har sydamerikanske rødder i sig.

LÆS OGSÅ: Se videoen: Medina taler ud om bruddet med Cristopher

Navnet ændrede hun dog i 2005 til det navn, vi kender hende med i dag; Medina Danielle Oona Valbak, efter et besøg hos en numerolog.

Hendes samarbejdspartner, Lenny Medina, var tidligere medlem af gruppen Ilegales og har efterfølgende arbejdet sammen med stjerner som Enrique Iglesias og Pitbull.

LÆS OGSÅ: Ny bog: Medina antyder narkobrug

Medina tilbringer i øjeblikket en stor del af sin tid i USA, eftersom hendes nye kæreste, modellen Mikkel Gregers Jensen, er bosat på den anden side af Atlanten.

Det endnu uvist, hvornår de spanske sange udgives, og om de udgives som en del af et nyt album.

Se billederne på Medinas Instagram-profil her.

Se billederne på Lenny Medinas Instagram-profil her.

Sponsoreret indhold