Nyheder 29. august 2009

Medina: Nej, nej, nej

Den sexede sanger har givet afslag til stort set alle danske TV-stationer, til trods for flotte tilbud
Medinas 2. album udkommer på mandag og hedder "Velkommen til Medina"
Medinas 2. album udkommer på mandag og hedder "Velkommen til Medina"

Nej har svaret været, hver gang TV-producenterne har henvendt sig. Hun vil hverken være dommer i "X Factor", udfordre grænser i "Fangerne på fortet" eller svanse omkring i "Vild med dans", selv om det er de hotteste programmer på TV i øjeblikket.

Sangeren Medina har fået masser af tilbud om at medvirke i utallige former for TV-shows, men hver gang har svaret været det samme.

- Jeg troede helt seriøst, at "Vild med dans", var en joke, da de spurgte. Jeg kan ikke danse, og jeg har ikke behov for at lære det foran hele Danmark. Jeg sagde også nej til "Fangerne på fortet" og til at være dommer i "X Factor". Det er simpelthen for stor en mundfuld. Det er ikke noget, jeg kan kapere, fortæller Medina til Ekstra Bladet.

Hun satser i øjeblikket på en international karriere, hendes monsterhit "Kun for mig" hedder nu "You and I", men hun har ikke lyst til at blive et kendt ansigt.

- Jeg ønsker bare at fortsætte min karriere uden alt det her mediehype. Medmindre det altså har noget med mig som kunster at gøre, men de behøver ikke at tage billeder af mig på gaden.

Selv om hele Danmark har sunget med på hendes hit, så føler hun ikke, at hun er i stand til at hjælpe andre kunstnere på vej, og derfor heller ikke, at hun havde noget at gøre som Lina Rafns afløser.

- Jeg har nok at lære lige nu og vil hellere vente med alt det der kendthed.

Sponsoreret indhold