Nyheder21. januar 2013

Medina: Nægter at undskylde for sin livsstil

Popdivaen raser over beskyldninger om, at hun ødsler med sine penge
Af af
Medina er tosset over, at en fan vil stjæle hendes musik, fordi han ikke bryder sig om hendes pengeforbrug
Medina er tosset over, at en fan vil stjæle hendes musik, fordi han ikke bryder sig om hendes pengeforbrug
 Foto: Thomas Laursen



Popdivaen Medina er nok en af de mest Twitter- og Instagram-flittige danske kendisser.

Til stor glæde for fans og nysgerrige brugere af de sociale medier, lægger hun dagligt et hav af billeder ud, hvor tøj, sko, en veltrimmet bikini-krop og luksuriøs livsstil bliver vist frem.

Medinas fan stjæler musikken

Men hvad der ellers har været et kæmpe hit blandt Medinas følgere, fik en tysk pige til at blive tosset.

Medina: Træt og usminket

Medina lagde et billede op af sig selv, hvor hun viser sin lækre Chanel-taske, dyre støvler, lækre smykker og trendy outfit frem, og så brød helvede løs på Instagram.

- Ja, Chanel-taske. Du elsker at vise dit dyre tøj og tasker og sko frem. Lad være med at glemme, at du har det hele pga. dine fans. Og det er en af grundene til, at jeg aldrig ville købe din cd, hvis jeg har muligheden for at få den gratis på internettet, og jeg er sikker på, at mange andre mennesker har det på samme måde som mig, skriver den unge tyske kvinde, hvorefter hun af flere omgange indrømmer, at hun gladeligt stjæler Medinas musik via download.

Flyt ind hos Medina

Medina raser

Og det fik sangstjernen helt op i det røde felt.

- Du gør det til mit problem, når du i bogstaveligste forstand fortæller mig, at du hellere vil stjæle fra mig end at støtte. Bare fordi jeg bruger mine penge på hvad end, jeg har lyst til, fordi jeg har arbejdet hårdere end nogen anden for at tjene dem, betyder det ikke, at jeg ikke også gør godt med dem andre steder. Så hvis dagen kommer, hvor karma rammer dig, hvad ville du så sige, hvis din chef fortæller dig, at du ikke fortjener at blive betalt for dit arbejde, skrev en meget vred Medina blandt andet tilbage sin "fan".

Sangerinden føler nemlig ikke, at hun praler med sine indkøb, og har intet behov for at fortælle sine fans, hvilke godtgørende ting hun foretager sig, og det er der en ganske simpel forklaring på:

- Min Instagram-side handler om mig, mit liv og min stil, afslutter Medina.

Medina: Viser bikini-kroppen frem

Sponsoreret indhold