Medina: Min veninde blev tæsket gul og blå

Medina afslører, at hun har oplevet vold i sin nærmeste omgangskreds

Medina afslører, at hun har oplevet vold i sin nærmeste omgangskreds

Foto: Kaspar Wenstrup

Medinas hjerte banker ikke kun for musik. Sangfuglen, der netop er aktuel med et live-album, er også særdeles passioneret, når det gælder kampen om at forhindre vold i familien.

Så selvom Medina har mere end travlt med sin musik-karriere, er hun indenfor det sidste halve år også blevet ambassadør for "Foreningen Børn og unge i voldsramte familie". Til mx.dk forklarer Medina hvorfor:

LÆS OGSÅ: Medina er helt nøgen - her er årsagen

- Jeg har en veninde, som har været udsat for vold i hjemmet, og jeg har set, hvor lidt det offentlige system er i stand til at hjælpe. Hun lider i dag af post-traumatisk stress og måtte flygte ud af landet i nogle år, før der var nogen herhjemme, der tog det alvorligt, siger sanglærken således til mx.dk og tilføjer:

- Da hun endelig tog sig sammen til at søge hjælp, var det på et traume-krise-sted, hvor de først spurgte hende, om hun var prostitueret. Og i øvrigt, da hun ikke var fra deres distrikt, kunne de ikke hjælpe hende. Der stod hun gul og blå og blødte. Der skal meget mere belysning på det. Der er så mange bindeled - Hvor stammer mobning fra? Fra knap så fungerende hjem. Jeg synes, det er et kæmpe problem, og siden jeg har været med til at belyse det, har foreningen fået 20 nye opkald om dagen. Det er vanvittigt! Men det er derfor, jeg støtter det, siger Medina til avisen.

LÆS OGSÅ: Medina taler ud om bruddet med Christopher

Medina valgte også at smide tøjet i den gode sags tjeneste - hun indgik således et samarbede med kunstneren Tal R om at få lavet et nøgenbillede, der skal sælges på auktion. Pengene vil så blive doneret til de voldsramte.
 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close