Nyheder4. april 2014

Medina laver en Beyoncé - chok-udgiver ny musik

Medina smider bombe under prisshow
Medina ved Zulu Awards 2014 i aftes
Medina ved Zulu Awards 2014 i aftes
 Foto: Thomas S. Laursen


Det var med minimale klæder, masser af falske dollars og et par frække dansere, at sangerinden Medina torsdag aften optrådte ved årets Zulu Awards. Men den helt store overraskelse var ikke sangerindens show, men derimod musikken.

Sammen med rapperen Kidd gav hun nemlig debut til nummeret "Strip pt. 1" og samtidig udgav den driftige sangerinde en EP - helt uden at have varslet, at der var ny musik på vej.
Ep'en hedder "Arrogant" og indeholder seks numre, der alle ligger langt fra det pop-univers, Medina ellers er kendt for.

- Jeg er blevet sat lidt i bås af danskerne på grund af mine popsange, men det er den her musik, jeg kommer fra, fortæller sangerinden om EP'en, som hun har lavet i samarbejde med flere rappere og hiphop-kunstnere.
At projektet blev en hemmelighed, var egentlig lidt en tilfældighed, afslører sangerinden overfor Newspaq.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/3b79eec74eab43408b196834ba2977ae.jpgMedina optrådte sammen med Kidd - og chokerede ved at offentliggøre ny EP (Foto: Thomas S. Laursen)

- Jeg glemte egentlig bare at sige noget om, at jeg var i gang med det, og så besluttede vi, at vi lige så godt kunne gøre det til en overraskelse, siger hun.
Der er en helt speciel grund til, at EP'en har fået titlen "Arrogant".

- Der er mange danskere, der synes, jeg er arrogant, men jeg elsker mig selv, og hvorfor skulle jeg ikke tillade mig at være stolt af det, jeg har opnået, spørger hun.
"Arrogant" lå allerede to timer efter udgivelsen nummer ét på iTunes.

Newspaq

Sponsoreret indhold