Nyheder16. september 2015

Medina kritiseres for topløst billede

Sangstjernen Medina har postet et halvnøgent billede af sig selv på Instagram, men ikke alle frydes over det – tværtimod
https://imgix.seoghoer.dk/media/21cfbd8f4ae14c00b83b9b7b4764ec56.jpg
 (Foto: All Over Press)

Den labre sangerinde har – atter, fristes man til at sige – lagt et billede op af sig selv stort set uden tøj på. Ikke alle personer finder det dog lige ophidsende at beskue Medina topløs.

- Morgenkaffe og 500 emails.!! Det er lidt lettere i dag, skriver Medina til billedet af sig kun iført trusser fra Grækenland.

Om det har været tilsigtet, at hun skulle være så afklædt på billedet, forbliver ubesvaret. Men at dømme ud fra vejret på billedet, så har det ikke krævet at have så meget tøj på.

En enkelt kommentar er dog ude med riven efter sangerindens mangel på tøj på billedet.

- Smukke Medina du er en power kvinde, du er god nok som du er, sød og dejlig præsic som du skal være. Jeg undres hver gang du ligger halvnøgne billeder ud af dig selv, lyder begyndelsen på kommentaren og fortsætter:

- Du behøver ikke vise din krop for at få folks opmærksomhed du er mega sej og har så meget at byde på. Også en smuk krop, men det er ikke det der er burde sælge din vare. For den sælger sig selv.

Det er nok en fair forudsigelse at antage, at det ikke er sidste gang, at vi får Medina at se så afklædt uanset kritikken.

Du kan se billedet her:

Morning coffee and 500 emails.!! It's just easier today #Greece

Et billede slået op af MEDINA (@officialmedinamusic) den

16. Sep 2015 kl. 12:57 PDT

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold