Nyheder22. juni 2011

Medina kræver penge for aflyst koncert

Selv om popdronningen aldrig viste sig på scenen, mener hun stadig, at hun skal honoreres med en kvart million
https://imgix.seoghoer.dk/media/f02777a5f4ab4ef6a0163925c8289d6f.jpg
 Foto: All Over

Den succesfulde sanger, som gennem de seneste år har drysset det ene hit efter det andet ud af ærmet, kender sin pris. Der skal såmænd ikke mindre end en kvart million på bordet, hvis man vil have Medina på programmet.

De 250.000 kroner havde en mindre idrætsforening i Farsø, FUIK, skrabet sammen. De havde hyret den populære musiker til at spille i lørdags til den lokale festival, Farsø Open Air, men på grund af det voldsomme regnvejr, som især hærgede i Jylland, var det umuligt for Medina at gå på scenen.

Vejret gjorde det umuligt at få Medinas sceneting frem. Hendes turbus kørte fast i mudderet, og selv om både Medinas folk og arrangørerne kæmpede for at få det til at lykkes, var det helt umuligt. Koncerten blev derfor aflyst, men nu kan Medina og arrangørerne ikke blive enige om, hvem der tog den beslutning. Det skriver B.T.

Læs også: Medina flashede vorterne for Danmark

Medina mener ikke, at der er nogen tvivl om, hvem der aflyste koncerten. På sin Facebook-profil skærer stjernen det ifølge Nordjyske ud i pap:

- Kære Farsø fans. Bare så ALT er klart! Så er det festivalen, der aflyste mig og IKKE mig, der aflyste jer, det ville jeg aldrig gøre. Aldrig.

Læs også: Medina: Kæresten bekræfter bruddet
Der er således opstået en bitter strid om hvorvidt Medina har krav på sit svimlende honorar eller ej.

- Det er helt rigtigt, at vi har været uenige. Jeg undrer mig stadig over, at det ikke lykkedes at komme frem til scenen. Det er klart, at for en lille forening som vores er 250.000 kr. meget. Det er også mange penge for Medina selvfølgelig, siger formanden for FUIK, Andreas Jørn Skiver, til B.T.

Medinas folk og arrangørerne har nu startet en dialog for at finde en retfærdig løsning på den mudrede sag.

Sponsoreret indhold