Nyheder31. januar 2014

Medina: Jeg har oplevet nogle grimme ting i mit liv

Ærlig sangerinde fortæller om sit turbulente liv
Af af
Medina fortæller i en længere artikel om utroskab, stress og bagsiden af berømmelsen
Medina fortæller i en længere artikel om utroskab, stress og bagsiden af berømmelsen
 foto: Mikael Rieck

Hun er en af de bedst sælgende sangere i Danmark. Hun har haft ni førstepladser på den officielle salgsliste. Og intet mindre end 200.000 fans følger hende på Instagram.

Alligevel er Medinas liv ikke altid lutter lagkage - og berømmelsen er ikke altid lige sød.

Det afslører hun overfor journalisten Rune Skyum-Nielsen, der har fulgt den feterede stjerne i november og december sidste år og som efterfølgende har skrevet en længere artikel, en såkaldt single, kaldet 'Medina har slået sig'.

Medina sletter Christopher

I singlen forklarer Medina, at hun har oplevet ganske grimme ting i sit 31-årige lange liv:

- Jeg har oplevet nogle grimme ting i mit liv, men jeg er bare ikke klar til, at folk ved de ting om mig. Ikke endnu. Ikke lige foreløbig. Måske når jeg bliver 80 år og er pisseligeglad med Danmarks befolkning, siger Medina uden at komme nærmere ind på, præcis hvilke oplevelser hun hentyder til.

I portrættet fortæller en ærlig Medina dog både om forældrenes skilsmisse og utallige utroskab begået af kærester, som Medina havde betroet sig til. Hun fortæller også om bagsiden af dét at være kendt: Hun har således sagt farvel til en række 'veninder', fordi hun simpelthen ikke kunne stole på dem.

Medina: Taler ud om bruddet

- Jeg har sådan syv tætte veninder, og jeg får ikke flere. Jeg får nye bekendtskaber, som jeg hygger mig godt med, men de får aldrig mere af mig end en hyggelig aften. Aldrig, lyder det fra Medina i singlen.

Sponsoreret indhold