Nyheder13. april 2014

Medina i seng med Zangenberg

Billeder på nettet viser hvor tætte de to piger er.
Medina og hendes tydelig meget tætte veninde Julie Zangenberg.
Medina og hendes tydelig meget tætte veninde Julie Zangenberg.
 Foto: All Over

De to danske stjerner viser nye sider af deres veninde-forhold. I hvert fald er der på det seneste dukket flere billeder op på de sociale medier, hvor de rører ved hinanden og nu også sover sammen.

LÆS OGSÅ: Medina laver en Beyoncé

Til efterfesten til Zulu awards for nylig postede Medina et billede på Instagram med skuespilleren Roland, Nicklas Bendtner, Julie Zangenberg og Medina selv.

I sig selv ikke noget særligt for Medinas gøren og laden på de sociale medier, hvis det ikke var for Medinas venstre hånd, som meget belejligt har fundet vej ind over Zangenbergs meget tætte og ekstremt nedringede kjole, og holder om det ene svulmende bryst.

LÆS OGSÅ: Medina fik P-bøde ved DR-Byen

Til billedet skrev Medina selv:

-Med folk man elsker kommer man langt... Det er rigtigt.

Men her stopper det ikke for venindeparret som nu tager venskabet et skridt videre. Nu deler de også seng på et hotelophold i Stockholm. Til billedet siger Medina selv:

LÆS OGSÅ: Køb Medinas lejlighed

-Men jeg er i seng med hende her lille bette menneske som jeg også elsker @juliezangenberg. sååååeh.........
Tidligere på aftenen havde Julie Zangenberg lagt et billede på sin egen Instagram hvor de to smukke piger spiser middag sammen på hotelværelset.

Hvad de to veninder lavede i Stockholm melder historien ikke noget om. Medina har for nylig udgivet en EP, som anmelderne ikke har været synderlig begejstrede for.

Sponsoreret indhold