Medina: I Schweiz med Remee

Medina har hygget sig med Remee og andre fashionable folk i Schweiz i weekenden

Medina har hygget sig med Remee og andre fashionable folk i Schweiz i weekenden

Foto: Kaspar Wenstrup

Hvorfor nøjes med at spise sild og drikke snaps til julefrokost i Danmark, når man kan få østers og champagne til jetsetfest i Schweiz?

Det må være noget i den stil, Medina og Remee har tænkt, for både sangerinden og natklubejeren kunne findes på et festpyntet slot i det sneklædte bjergland.

Her deltog det umage par i den fashionable klub "A Small World's" vinterweekend for de rige og rejselystne i schweiziske Gstaad, der er kendt som et af de mest ekslusive skiområder i verden.

For at komme med til arrangementer og rejser med det fine selskab i "A Small World" skal man inviteres af et eksistrende medlem eller opfylde en række kriterier, som klubben selv opstiller.

Medina: Vores forhold har det fint, tak

Men selvom det umiddelbart lyder svært, er der flere danske kendisser, der lever op til kravene og kan feste løs til jetsetfester rundt omkring i verden.

Således var både Medinas unge kæreste Christopher og DRs "Monte Carlo"-duo Peter Falktoft og Esben Bjerre også med til vinterfest på slottet i Schwiez.

Og mens Christopher smagte luksusspisen østers for første gang, vågnede Esben Bjerre op i en seng med snehvide men tilsyneladende blodplettede lagner.

Se hvordan, Esben Bjerre bor i København

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close