Nyheder20. maj 2017

Medina græd i flygtningelejr i Kenya

Det var en svær og hård oplevelse for Medina at se skæbnerne i Kakuma-flygtningelejren i Kenya
https://imgix.seoghoer.dk/media/mednia8fa5b545f0b149e1b0765fe27f900ffa.jpg
 (Foto: All Over)

I sidste uge var sangerinden Medina i Kenya som ambassadør for Folkekirkens Nødhjælp og stifter af nødhjælpsorganisationen Mevation. I Kenya skulle hun besøge Kakuma-lygtningelejren, og det var noget, der kunne få tårerne frem hos hende.

Og det er naturligvis noget, der får følelserne frem, når man se, hvordan flygtningene lider, og hvilke problemer de har.

- Hvis ikke der blev filmet, var jeg ligeglad, men folk danner sig hurtigt en mening om, hvordan jeg tackler tingene hernede og tror, at jeg bare græder hele tiden. Jeg synes, at jeg har været ret mange crazy situationer igennem i Danmark, men det her kan slet ikke sammenlignes, siger Medina til BT.

Det, der fik Medinas følelser til at komme helt til gråd, var ifølge avisen en ung kvinde, der har mistet sin otteårige datter.

- Vi har så kort tid hernede, så jeg har brug for at møde folk, der kan fortælle mig, hvad jeg skal gøre for at kunne hjælpe. Jeg er jo vokset op med min far, der er flygtning (fra Pinochets statskup i Chile i 1973, red) og begynder bare at græde, hver gang jeg hører deres historier, fortæller Medina, der også tidligere har hjulpet flygtninge på græske Kos.

Sponsoreret indhold