Nyheder27. april 2018

Medina deler frækt foto

Medina nyder solen i meget lidt tøj
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/medina-27042018.jpg
 Foto: All Over Press

Popsilden Medina er stukket af fra det kedelige danske forårsvejr og nyder livet under varmere himmelstrøg.

Det fremgår af et særdeles frækt foto, som sangerinden, der senest har optrådt ved en række akustiske kirkekoncerter, har delt på Instagram.

Her fremgår det, at hun får vedligeholdt sin dansk/chilenske lød i varmen i solrige Marbella i Spanien.

Og det er tilsyneladende så varmt i det spanske, at man nærmest ikke behøver at have tøj på.

Medina er således kun iført en minimal g-streng, mens det ser ud som om, hun har smidt toppen for ikke at få kedelige striber på overkroppen efter opholdet i solen.

Der er dermed ikke overladt meget til fantasien.

Af opslaget fremgår det, at Medina er på 'hårdt arbejde' i solen med at skyde billeder for sin egen tøjserie produceret af undertøjs- og badetøjsfirmaet Missya.

Den nye kollektion lander i butikkerne i maj, fremgår det af opslaget.

Missya var en af de samarbejdspartnere, der holdt fast i Medina på trods af hendes dom for narkokørsel for en god måneds tid siden.

Her blev hun ved retten i Helsingør kendt skyldig i narko- og spirituskørsel, da hun en meget tidlig juli-morgen sidste år satte sig bag rattet i sin Land Rover på Nordre Strandvej i Hornbæk i Nordsjælland med både kokain og en alkoholpromille på 1,13 i blodet.

Det kostede sangerinden 3,5 års frakendelse af kørekortet og en bøde på 43.500 kroner.

Efter dommen opsagde Folkekirkens Nødhjælp organisationens samarbejde med Medina.

Men Missya holdt fast i sangfuglen.

- Missya har valgt at forsætte det gode samarbejde med Medina og hendes design af lingeri og badetøj, sagde Josephine Maria Andreasen, der er salgschef i Missya, der producerer Medinas undertøjsbrand, efter dommen til SE og HØR. Dog var det en tilgivelse med et "men" – og Josephine Maria Andreasen understregede, at Medina skal arbejde hårdt for igen at blive et forbillede for de mange unge fans. - Medina har begået en svært tilgivelig fejl, men er blevet dømt, har fået sin straf og angrer dybt . Vi støtter Medina i hendes svære tid og forventer, at hun igen i fremtiden vil arbejde hårdt på at blive et forbillede for sine mange tusinde støtter, sagde Josephine Maria Andreasen til SE og HØR. Også de højere magter tilgiver Medina. Således skulle hun synge to kirkekoncerter i Christians Kirke på Christianshavn i København i tiden efter dommen. Og i den forbindelse sagde kendis-præst Flemming Pless til SE og HØR. – Gud tilgiver Medina og ting, der er meget værre. – Ethvert menneske er velkomment i kirken. Så længe man tager sin straf, og folk opfører sig ordentligt, når de er i kirken. – Vi kan jo have de værste tyve og røvere rendende, men når de er inde i kirken, ser vi på dem som mennesker. Ligesom vi ser på Medina som det menneske og den kunstner, hun er. Og der er slet ikke nogen problemer der, sagde Flemming Pless til SE og HØR. GALLERI - billeder af Medina gennem tiden:

Medina - Billeder af hende gennem tiden

Sponsoreret indhold