Medie: Otte nye sager på Frank Jensen op til krisemøde

Frank Jensen har søndag aften indkaldt til krisemøde på Københavns Rådhus

Frank Jensen har søndag aften indkaldt til krisemøde på Københavns Rådhus

Foto: Ritzau Scanpix

Der er blot få timer til krisemødet på Københavns Rådhus, hvor Frank Jensen overfor Borgerrepræsentationen, Socialdemokratiet i Københavns forretningsudvalg samt partiets kredsformænd skal redegøre for en række sager om krænkende adfærd. 

Nu kan Jyllands-Posten berette om endnu en række anklager om krænkelser begået af overborgmesteren, som Socialdemokratiets ledelse i København har modtaget. 

- Jeg er bekendt med i alt otte sager, hvor jeg ved, at de syv har besluttet at kontakte advokaten, og jeg ved, at nogle af dem allerede har kontaktet advokaten i dag, fortæller formanden for DSU i København, Cecilie Sværke Priess, der det seneste døgn har modtaget kvindernes vidnesbyrd. 

Nyeste sag ER fra sidste år

Lørdag fortalte hun, hvordan hun ikke længere har tillid til Frank Jensen, hverken som overborgmester eller næstformand, på baggrund af de afsløringer som Jyllands-Posten bragte for et par dage siden. 

Hun fortsætter: 

- Der er tale om sager, som strækker sig helt fra slutningen af 1990’ erne og frem til 2019. 

I Jyllands-Postens oprindelige artikel fra før weekenden, fortalte en række kvinder om grænseoverskridende og krænkende adfærd. Den ene beretter om, at Frank Jensen ved en julefrokost lagde en hånd på hendes lår og lod den glide op ad inderlåret.

Den anden kvinde fortæller om en episode, hvor Frank Jensen angiveligt skulle have nusset kvindens fødder og ben, selv om kvinden frabad sig det.

Henvendelserne om disse otte nye sager kommer bare få timer før Frank Jensen møder sine partifæller på et krisemøde på Københavns Rådhus, søndag aften klokken 18.30. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close