Nyheder23. november 2012

Mathilde Norholt: Det tænder min kæreste på

Skuespiller-skønheden viser sin nye sorte sag frem
En lille sort sag tænder Mathildes kæreste.
En lille sort sag tænder Mathildes kæreste.
 Foto: All OverSkuespilleren Mathilde Norholt er lækker i alt slags tøj, men hun røber over for Femina, at en særlig kjole gør kæresten vild. Forståeligt nok er der tale om en lille sort sag med kig til benene.

- Jeg har faktisk ikke haft kjolen på endnu, men vil gerne have den på til et af julearrangementerne i år og helst til et, hvor min kæreste Kristian også er med. Han syntes i hvert fald, den var ret 'wauw', da jeg viste ham den, siger Mathilde Norholt, der i december er aktuel med DR2's voksen-julekalender "Bykongen".

Mathilde Norholt: Se mine sjove festsko

Kjolen har Mathilde Norholt faktisk byttet sig til hos en veninde.

- Den er ret yndig med flæserne på stropperne, og så kan jeg godt lide, at man kan lade stropperne falde ned, så skuldrene er bare. Det er også ret dejligt, at den er sort, for jeg har nemlig en tendens til at falde for tøj i spraglede farver. Og selvom det lige nu er in med farver, er det ikke altid så nemt at få det til at matche, hvis man skal ud af døren i en fart, siger hun.

Mathilde Norholt: Så lidt vejer hun

Mathilde Norholt skal holde jul med sin familie, og julefrokoster skal hun også til. Der er dog én ting, hun ikke vil røre.
- Det er ikke for at være snerpet, men jeg bliver aldrig vild med snaps, slår hun fast.

Sådan ligner du en million til julefrokosten - tjek feminas 15 kjole-bud ud her

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/b3e99dd3df5a4453bbb7f6b255edf934.jpg


Mathilde i yndlings-kjolen. (Foto: Camilla Hey)
Sponsoreret indhold