Nyheder12. januar 2013

"Matador"-Daniel: Det laver han i dag

Niels Martin Carlsen er ikke længere skuespiller - men hvad er han så?
Rollen som Daniel blev spillet af fire skuespillere i forskelllige aldersgrupper - som voksen var det Niels Martin Carlsen, der lagde krop og ansigt til tøjmatadorens søn.
Rollen som Daniel blev spillet af fire skuespillere i forskelllige aldersgrupper - som voksen var det Niels Martin Carlsen, der lagde krop og ansigt til tøjmatadorens søn.
 Foto: All Over



Niels Martin Carlsen er uddannet skuespiller og har spillet med i en af de største og mest succesfulde TV-serier i Danmark nogensinde.

Alligevel har "Matador"-Daniel lagt skuespillet på hylden og tjener i dag sine penge som selvstændig taxivognmand i København.
I 1989 ramte skuespillerens værste frygt ham nemlig - sceneskrækken.

- Jeg frygtede, at jeg ikke kunne huske replikkerne, og kom pludselig til at tvivle på, om jeg kunne gennemføre rollen. Så jeg gik ned med flaget, sagde han i 2007 til SE og HØR.

Matador-Laura: Jeg kan ikke lave mad

I stedet fandt han sig tilrette i sin taxa. Her kunne han selv styre arbejdstiderne, og han skulle ikke huske replikker.

Alligevel er det blevet til enkelte roller i ny og næ ved siden af taxakørslen.

- Så længe der er tale om korte engagementer, går det fint. Problemet opstår med mammutforestillinger, hvor der skal spilles aften efter aften i én uendelighed. I de tilfælde kan det gå galt for mig.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/9ec292ee4e39483081709595822d1408.jpg


Niels Martin Carlsen blev kendt i rollen som Mads Skjerns homoseksuelle søn Daniel, men har i dag forladt skuespillet til fordel for sit taxifirma. (Foto: Claus Poulsen)

"Matador"-Holger: Sådan gik det John Martinus

Sponsoreret indhold