Masterchef: Veltz kan ikke piske

Martin Veltz er ikke god til at piske i en gryde.

Martin Veltz er ikke god til at piske i en gryde.

Foto: TV3Det er ikke let at lave bearnaise. Skidtet kan skille, hvis man ikke er over smør- og æggeblandingen konstant.

Og så kræver det, at man pisker. Men på den helt rigtige måde.

Masterchef: Ole Stephensen fejler totalt

Martin Veltz, der har travlt med at være efter de andre i køkkenet, skal ikke regne med at blive god til det foreløbig. Faktisk mener kokken Francis, Martin vil være omkring de 70, før han er i mål. Se, hvorfor i klippet nederst i artiklen.

Vil du vinde et møde med Masterchef'erne?

I den første semifinaleuge er det udover radio-vært og stand up-komiker Martin Veltz, skuespiller og instruktør Søren Fauli, sangfuglen Julie Berthelsen og Kristian Humaidan, der er kendt som UFO fra UFO Yepha, der steger og braiserer. Cykelrytteren Michael Rasmussen, designeren Christina Hembo og TV-værten Ole Stephensen er allerede elimineret.

Masterchef: Søren Fauli svines til

Efter den første runde, ryger tre i farezonen og derefter er der én, der må smide forklædet og forlade konkurrencen. Kan du gætte hvem? Så giver seoghør.dk og TV3 dig muligheden for at deltage i lodtrækningen om følgende præmier:

Dagspræmien
Hver dag trækker TV3 en vinder af et originalt "Masterchef"-forklæde. Forklædet er i en lækker kvalitet og har en værdi af 400 kroner. Og det allerbedste - forklædet skærmer dig for pletter på tøjet, når du selv kaster dig ud i madlavningen derhjemme.


Denne uges syv semifinalister i de flotte forklæder, som seoghør.dks læsere nu har chance for at vinde.(Foto: TV3)

Hovedpræmien
Blandt alle rigtige besvarelser i seoghør.dks og TV3s "Masterchef"-konkurrence trækker TV3 en heldig vinder, som får mulighed for at komme med til optagelserne i "Masterchef"-studierne på Amager i København.
Her vil den heldige vinder og en ledsager få en rundtur i selve studiet og et eksklusivt kig bag kulisserne. I er med fra morgenstunden, når de sidste forberedelser gøres inden optagestart og følger med, når kameraerne tændes, og deltagerne jonglerer med knive, potter og pander for at imponere "Masterchef"-dommerne mest muligt.
Fra balkonen følger vinderen og ledsageren, hvordan dagens udfordring i "Masterchef" udfolder sig og ser samtidig, hvordan professionelle tv-folk arbejder koncentreret for at lave det bedst mulige program til TV3-seerne. Til sidst vil der være mulighed for at få taget nogle billeder med en af de kendte deltagere eller dommerne.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er, at sende dit gæt på hvem der ryger ud i aften til Masterchefkonkurrence@tv3.dk

Har du spørgsmål til konkurrencen, skal du skrive til Masterchefkonkurrence@tv3.dk

Du kan se, om du har gættet rigtigt, når aftenens udsendelse ruller over skærmen kl. 19.00 på TV3. Vinderne får direkte besked fra TV3.

Husk, at du mulighed for at deltage i konkurrencen igen på mandag, når vi viser klip fra den anden semifinaleuge i "Masterchef".

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close