Nyheder 19. marts 2013

Masterchef: Søren Fauli svines til

Er det mon instruktøren, der ryger i aften? Se klippet, gæt med og vind her
Filminstruktøren, reklamemanden og debattøren Søren Fauli deltager i dette års ’Vild med dans’, der løber over skærmen til efteråret. Og der er en ganske særlig grund til, at Søren Fauli vil ud og svinge hofterne
Filminstruktøren, reklamemanden og debattøren Søren Fauli deltager i dette års ’Vild med dans’, der løber over skærmen til efteråret. Og der er en ganske særlig grund til, at Søren Fauli vil ud og svinge hofterne
(Foto: All Over)Det er ikke let at være suveræn, når man er amatør.

Søren Fauli scorer millioner

Det må filminstruktøren Søren Fauli sande, da han deltager i TV3s "Masterchef".

Den sjove mand har fundet på sit holds tema - vintermad. Og det påfund får meget drøje hug med på vejen fra en anden amatør og deltager, komikeren Martin Veltz.

Faktisk er der vist tale om en regulær sviner.

Se den i klippet nederst i artiklen.

Vil du vinde et møde med Masterchef'erne?

I den første semifinaleuge er det udover skuespiller og instruktør Søren Fauli også TV-værten Ole Stephensen, sangfuglen Julie Berthelsen, radio-vært og stand up-komiker Martin Veltz, Kristian Humaidan, der er kendt som UFO fra UFO Yepha og designeren Christina Hembo, der steger og braiserer. Cykelrytteren Michael Rasmussen blev elimineret i mandagens udsendelse.

Efter den første runde, ryger tre i farezonen og derefter er der én, der må smide forklædet og forlade konkurrencen. Kan du gætte hvem? Så giver seoghør.dk og TV3 dig muligheden for at deltage i lodtrækningen om følgende præmier:

Dagspræmien
Hver dag trækker TV3 en vinder af et originalt "Masterchef"-forklæde. Forklædet er i en lækker kvalitet og har en værdi af 400 kroner. Og det allerbedste - forklædet skærmer dig for pletter på tøjet, når du selv kaster dig ud i madlavningen derhjemme.


Denne uges syv semifinalister i de flotte forklæder, som seoghør.dks læsere nu har chance for at vinde.(Foto: TV3)

Hovedpræmien
Blandt alle rigtige besvarelser i seoghør.dks og TV3s "Masterchef"-konkurrence trækker TV3 en heldig vinder, som får mulighed for at komme med til optagelserne i "Masterchef"-studierne på Amager i København.
Her vil den heldige vinder og en ledsager få en rundtur i selve studiet og et eksklusivt kig bag kulisserne. I er med fra morgenstunden, når de sidste forberedelser gøres inden optagestart og følger med, når kameraerne tændes, og deltagerne jonglerer med knive, potter og pander for at imponere "Masterchef"-dommerne mest muligt.
Fra balkonen følger vinderen og ledsageren, hvordan dagens udfordring i "Masterchef" udfolder sig og ser samtidig, hvordan professionelle tv-folk arbejder koncentreret for at lave det bedst mulige program til TV3-seerne. Til sidst vil der være mulighed for at få taget nogle billeder med en af de kendte deltagere eller dommerne.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er, at sende dit gæt på hvem der ryger ud i aften til Masterchefkonkurrence@tv3.dk

Har du spørgsmål til konkurrencen, skal du skrive til Masterchefkonkurrence@tv3.dk

Du kan se, om du har gættet rigtigt, når aftenens udsendelse ruller over skærmen kl. 19.00 på TV3. Vinderne får direkte besked fra TV3.

Husk, at du igen i morgen har mulighed for at deltage i konkurrencen, når vi viser dagens klip fra "Masterchef".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold