Nyheder25. marts 2013

Masterchef: Jonas Schmidt flover sig

I aften bliver det pinligt for komikeren, der fejler fuldstændigt
Jonas Schmidt er ikke stolt af sig selv i aften.
Jonas Schmidt er ikke stolt af sig selv i aften.
 Foto: TV3

Masterchef er gået ind i den anden semifinaleuge.

Det betyder, at det er nogle af de allerbedste, der er tilbage i opløbet om at løbe med den ærefulde titel som vinder.

Fik du set Ole Stephensens ynkelige bud på en flødebolle?

Derfor er det også lidt af en overraskelse, da komikeren Jonas Schmidt må bære en mildest talt kikset ret op til bordet foran dommerne.

- Jeg har det utrolig dårligt. Den der tur op til dommerne med tallerkenen, så jeg prøver at smile lidt, forklarer Jonas Schmidt om sin strategi.

Jonas Schmidt har kastet sig over et Mortensaften-tema. Anden ser skamstegt ud, mayonaisen er flydende og grøntsagerne både kolde og varme.

- Men jeg ved godt, det er noget makværk, jeg har lavet, lyder det fra den sjove mand, der er blevet helt alvorlig.

Og komikerens smil virker ikke. Dommerne Henrik Boserup og Thomas Herman kan ikke skjule skuffelsen. Se dem fælde dom over den rædsomme ret nederst i artklen.

I denne uge er det udover komikeren Jonas Schmidt, modediktatoren Jim Lyngvild, DJ'en Rune RK, balletdanser og hotelejer Alexander Kølpin, skuespiller og sanger Trine Gadeberg, skuespiller Therese Glahn og TV-værten Nanna Schultz, der steger og braisserer.

Efter den første runde, ryger tre i farezonen og derefter er der én, der må smide forklædet og forlade konkurrencen. Kan du gætte hvem? Så giver seoghør.dk og TV3 dig nu muligheden for at deltage i lodtrækningen om følgende præmier:

Dagspræmien
Hver dag trækker TV3 en vinder af et lækkert grydesæt fra Tefal til en værdi af ca. 1.500 kroner, som du kan se på billedet herunder. Det sikrer dig de bedste muligheder for at lave god, velsmagende mad, der ikke brænder på.
https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c7c5f7fab86948d6bb7af3b9608d3d96.jpg


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/d182c8dabc804ae8ba714ba4f42a0793.jpg


De syv semifinalister (fra venstre): Therese Glahn, Jim Lyngvild, Trine Gadeberg, Alexander Kølpin, Nanna Schultz, Rune RK og Jonas Scmidt. (Foto: TV3)

Hovedpræmien
Blandt alle rigtige besvarelser i seoghør.dks og TV3s "Masterchef"-konkurrence trækker TV3 en heldig vinder, som får mulighed for at komme med til optagelserne i "Masterchef"-studierne på Amager i København.
Her vil den heldige vinder og en ledsager få en rundtur i selve studiet og et eksklusivt kig bag kulisserne. I er med fra morgenstunden, når de sidste forberedelser gøres inden optagestart og følger med, når kameraerne tændes, og deltagerne jonglerer med knive, potter og pander for at imponere "Masterchef"-dommerne mest muligt.
Fra balkonen følger vinderen og ledsageren, hvordan dagens udfordring i "Masterchef" udfolder sig og ser samtidig, hvordan professionelle tv-folk arbejder koncentreret for at lave det bedst mulige program til TV3-seerne. Til sidst vil der være mulighed for at få taget nogle billeder med en af de kendte deltagere eller dommerne.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er, at sende dit bud på hvem der ryger ud i aften til Masterchefkonkurrence@tv3.dk

Har du spørgsmål til konkurrencen, skal du skrive til Masterchefkonkurrence@tv3.dk

Du kan se, om du har gættet rigtigt, når aftenens udsendelse ruller over skærmen kl. 19.00 på TV3. Vinderne får direkte besked fra TV3.

Husk, at du igen i morgen har mulighed for at deltage i konkurrencen, når vi viser dagens klip fra "Masterchef".Masterchef: Søren Fauli svines til

Sponsoreret indhold