Massør reddede Birthe Neumanns liv

Birthe Neumann kan takke en kvik massør for sit liv

Birthe Neumann kan takke en kvik massør for sit liv

Foto: All Over

Det er i bund og grund rent held, at den nu 64-årige Birthe Neumann har overvundet den modermærkekræft, der ramte hende for omkring fem år siden. Hun overlevede nemlig, fordi kræften blev opdaget i tide, men det var bestemt ikke hendes egen skyld, at den gjorde det:

- Jeg tog tit en tur i Frederiksberg Svømmehal, og en dag valgte jeg at få lidt massage bagefter. Mens jeg ligger der på briksen, stopper massøren pludselig og siger: - Du har noget på din ryg, som jeg synes, du skal få en læge til at kigge nærmere på, fortæller skuespilleren i dagens B.T.

Neumann blev i første omgang lidt stødt over det, og syntes i bund og grund, at massøren var lidt uforskammet, men for en sikkerheds skyld, gik hun alligevel til lægen.Og det var et held. Det viste sig nemlig, at det, hun havde på ryggen, var begyndende modermærkekræft. Heldigvis blev det opdaget i tide, og efter flere år med behandlinger, tjek og kontrol, er hun nu erklæret rask.

Og hun har ikke glemt at takke massøren:

- Hun kan meget vel have reddet mit liv. Jeg har både givet hende en gave og flere gange sagt tak til hende. Jeg elsker jo livet, og er hende dybt, dybt taknemmelig, slutter Birthe Neumann af i B.T.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close