Nyheder 13. juni 2011

Mascha viste bryster og sørgede for indrejse

Den barmfagre blondine skaffede Zulu Gumball-bilen adgang ind i Tyrkiet - men nu er den så strandet der
I Tyrkiet må de gerne have grænsekontrol, og her fik tolderne sig noget af en oplevelse, da Mascha lynede ned og viste sagerne
I Tyrkiet må de gerne have grænsekontrol, og her fik tolderne sig noget af en oplevelse, da Mascha lynede ned og viste sagerne
Foto: All Over

For en uge siden kom Mascha Vang hjem fra det vilde Gumball-løb, som hun havde deltaget i sammen med Pelle Hvenegaard og Karsten Green i Team Zulu-bilen.

Men den gule bil, som teamet kørte i, står stadig i Tyrkiet, der var destination for løbets sidste etape.

Læs også: Se mine bryster

- Nu sidder jeg i Danmark, og bilen kan ikke komme ud af Tyrkiet uden mig. Ups..., skriver Mascha i sin blog på MSN Starlounge og kommer med forklaringen:

- Da vi skulle ind i Tyrkiet, var der en masse bøvl i tolden, så jeg tog rattet og lynede lidt ned for sagerne - hvilket endte med, at jeg fik et tyrkisk indrejsestempel på mit ene bryst, og alle papirer var pludselig tip-top i orden. Altså lige indtil jeg (eller visse dele af mig) ikke var der længere, lyder det fra den barmfagre blondine.

Læs også: Kira og Mascha nøgne sammen

Bilen, der altså er strandet i Tyrkiet, kender Mascha i øvrigt særdeles godt. Den har nemlig tidligere tilhørt hendes kæreste, racerkøreren Nicolas Kiesa.

Sponsoreret indhold