Nyheder31. august 2015

ØV! Mascha Vangs møg-mandag

Bloggeren Mascha Vang har været ramt af et decideret mandags-syndrom, hvor ALT bare går galt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-31406.jpg
 Dan Mariegaard

Kender du de dage – specielt mandage – hvor det føles som om, at alting bare er imod dig? Sådan en dag har den tidligere reality-stjerne Mascha Vang haft, og den deler hun ud af på sin blog.

Hvis du føler, at dine mandage også kan gå imod dig, kan du her læse – uden at blive skadefro - uddrag af Mascha Vangs seneste indlæg om sin møg-mandag:

- Lægen giver mig dobbelt dosis penicillin, fordi jeg er ret inficeret. Går på apoteket – har glemt penge. Køber på klods på apoteket. Står i kø til ingefærshot og frisklavet juice… Nåhhh nej… Ingen penge! Ankommer til kontoret. Har fandengalemig glemt nøglerne, og ny medarbejder startet i dag. Flot! skriver Mascha i sit nyeste blogindlæg.

[node:aller-related-content]

Måske sidder du og tænker, ’ sådan en dag har jeg også haft!’ Men det bliver svært at toppe det scenarie, som Mascha disker op med i sidste del af sit indlæg:

- Heldigvis var Andreas ovre på hans kontor med ekstranøgle, og kontanter til mad. Har fået 2 parkeringsbøder, render rundt med en toiletrulle og næsehorn i tasken, i regnvejr, bare ben og solbriller. Fuck dig mandag!

Heldigvis er hendes dag da ikke helt ødelagt, for hun glæder sig til at bage boller med datteren, Hollie Nolia, senere på dagen.

Vi krydser bare fingre for, at resten af hendes dag går bedre end hidtil.

Du kan læse resten af indlægget, der meget passende bærer titlen, 'DET SKER BARE IKKE!!!???', HER.

Sponsoreret indhold