Mascha Vang vil ansætte elitesoldat

Foto: Thomas Laursen

Verden er blevet langt farligere, mener Mascha Vang.

Derfor tænker den labre blogger i nye baner for at føle sig sikker både i hjemmet og når hun er i byen. Og faktisk har jyden fået en lys idé i forhold til personlig beskyttelse har hun talt med et vagtfirma om.  

- De har den mulighed at man kan hyre en professionel vagt (typisk tidligere elitesoldat) til at passe på en. Her mener jeg altså ikke en der synligt går ved siden af en (overhovedet), men en på afstand så ingen bemærker det, sørger for man er tryg hele natten og med garanti kommer sikkert hjem uden at være blevet dopet, overfaldet eller voldtaget på vejen, men afleveret på ens adresse når tid er. Dét synes jeg er en fantastisk mulighed, som jeg sagtens kunne finde på at benytte mig af, skriver Mascha Vang på sin blog.

En hardcore militærmand ville også passe rigtig godt til beskyttelse af Maschas datter Hollie Nolia, når hun om en årrække skal ud i det Københavnske natteliv, fortæller den tidligere Paradise-deltager.

- Når Hollie Nolia engang skal til at rende rundt derinde, så bliver det helt sikkert med sådan en i hælene uden hun ved det, hvis der til den tid stadig ikke er sat overvågning op i hele byen, hvilket jeg er stor tilhænger af, skriver den utrolige mor på bloggen.

Den veldrejede model fortæller også, at hun er stor tilhænger af peberspray som er ulovlig i Danmark. Hun har tidligere haft flere modeller af den effektive spray, og nu forsøger Mascha at skaffe mere sikkerhed i form af sprayen.

Det kan lyder voldsomt, men det er faktisk ikke bare pjat. Mascha har tidligere fortalt om dødstrusler i fobindelse med hendes deltagelse i programmet "Min fede træner". 

Det blev så voldsomt, at Mascha anmeldte epsioderne til politiet. 

I galleriet herunder kan du se mange flere billeder af skønne Mascha Vang: 

Mascha Vang og datteren Hollie Nolia

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close