MASCHA VANG: TV OG PIZZA FREMFOR SEX

Som en anden husmor retter Mascha Vang lidt på kaffestellet og beder sin hjertenskær, Michael Bang, tage te-
skeerne med ind fra køkkenet.

Men billedet er helt forkert. De to, som blev kendte og kærester i den første ombæring af "Paradise Hotel" anno 2005, er alt andet end huslige og lever af pizza.

Vesterbro-lejligheden er kun sirlig og farbar, fordi SE og HØR kommer for at snage i, om parret stadig har fantastisk sex hele tiden.
Det lod de os gavmildt vide for snart tre år siden, og begge tygger lidt på spørgsmålet.

- Vi har skiftet Duracell-batterierne ud, for vi er jo ikke kaniner, udreder Mascha teknisk.
- Ahem, når vi så har sex, gi'r vi den ekstra gas, tilføjer husfaderen skyndsomst.

I stedet for morgenpetting, eftermiddagsporno og natteput har parret fået nye, mindre slidsomme interesser.
- Vores svage punkt er, at vi elsker amerikanske TV-serier og går sent i seng, siger 28-årige Mascha fra sin plads i Ilva-sofaen over for den enorme fladskærm.

Skændes sjældent
Hverdagen har for længst sneget sin grå nuance ind i privaten, hvor Mascha drysser tøj og tømmer tasker overalt, men giver Michael balladen, fordi lejligheden roder.

Til alt held er skaldepanden på 29 både tålmodig og tolerant, mens Mascha passer perfekt til rollen som hjemmets hystade.
- I starten af vores forhold skændtes vi helt vildt og kunne aldrig finde ud af, hvem der skulle sige undskyld. Vi opfandt et håndtegn, som betyder "fred-uden-at-bære-nag-okay?".

Det virker faktisk, og det er flere måneder siden, vi skændtes, mindes Michael, og hans vævre blondine forklarer:
- En god idé er at dele de sure pligter - og for øvrigt lade pigen bestemme, hi-hi. Jeg stiller ting i opvaskemaskinen, og Mik tager dem ud. Jeg vasker tøjet, Mik hænger det op. Jeg sørger for indretningen af lejligheden, og Mik går ned med skraldet. Strygetøj gør vi det overhovedet ikke i.

Undgår realitystjerner
"Paradise Hotel" betød, at Mik og Mascha fandt hinanden, og at Mascha i dag er landskendt som babe i FHM og skønhedsreporter på Ekstra Bladet. Men programmet taler de aldrig om længere.

- Vi har ævlet og ævlet om "Paradise Hotel", og der er ikke mere at tale om. Vi kommer ikke til fester arrangeret af tidligere deltagere, og når vi er i byen, undgår vi helst andre realitystjerner. Det var fantastisk engang, men ikke længere, når parret frem til.
Ifølge dem begge var den store bonus ved programmet, at de fik lært hinanden at kende grundigt, inden de hoppede i kassen sammen.

Problemer? Ikke nævneværdige. Irak-krig og global opvarmning fylder ikke meget i tosomheden. Mascha døjer med shoppingtrang og kan ikke bestemme sig på restauranter.
Mik har svært ved at komme ud af døren, når han skal på arbejde som salgschef i Politikens abonnementsafdeling.

Ingen jalousi
Men hvad med det ældgamle faktum, at en mand bør finde sig en smældfed og ildelugtende kæreste, hvis han vil have hende i fred?
Mik burde være den mest jaloux mand i den kendte del af galaksen.

- Nøh, det er jeg ikke. Det er da fedt, folk synes, min kæreste er dejlig, bedyrer Mik, og Mascha runder af:
- Jeg får tit komplimenter fra fyre, men de er altid sødt ment. Hvis en fyr vil invitere mig på kaffe, siger jeg, at det vil min kæreste nok ikke bryde sig om, siger godten og smiler som en nonne til Miks udelte fryd.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close