Nyheder2. januar 2015

Mascha Vang tæt på forfærdeligt nytårsuheld

Blog-baben var ved at blive ramt af raketter
Blog-baben var ved at blive ramt af raketter
Blog-baben var ved at blive ramt af raketter
 Foto: Dan MariegaardNytårsraketter kan være utrolig flotte, når de eksploderer, og deres mønstre lyser nattehimlen op.

Men når pinden fra raketterne skal ned på jorden igen, kan det omvendt være en farlig omgang. Det måtte Mascha Vang sande, da hendes toårige datter Hollie Nolia var lige ved at blive ramt af flere af disse pinde på en gåtur nytårsdag.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Helt nøgen

- Da vi var lige ved at være hjemme, landede en stor og solid raketpind en halv meter fra Hollie og borede sig 10 centimeter ned i græsset. Kort efter landede en ny pind, kun meter fra os. Tænk engang hvor farligt det er, tænk hvis den havde ramt hende, skrev den blonde stjerne torsdag på sin blog.

Og efter forskrækkelsen, der kunne have haft fatale konsekvenser, opfordrer 35-årige Vang danskerne til at passe på med fyrværkeriet.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang gør grin med kæresten

- Bliv inde hvis folk i nærheden stadig skyder af! Det er jo virkelig farligt. Puha, jeg blev bange. Vi holder os inde resten af dagen, skriver den tidligere realitystjerne således.

Selve nytårsaften brugte den populære blogger sammen med sin datter og sin kæreste, skuespilleren og komikeren Andreas Bo, som hun mødte til en nytårsfest sidste år.

Den lille familie fejrede det nye år ved at spise sushi og kransekage, ligesom de drak champagne og så raketterne springe klokken 12 fra Vangs københavnerlejlighed på 9. sal.

Sponsoreret indhold