Nyheder24. oktober 2011

Mascha Vang svines til

Den lækre blondine bliver nu beskyldt for at mangle hjerne
Af af
Mascha og Bitterfissen skriver ikke ligefrem søde ting til hinanden
Mascha og Bitterfissen skriver ikke ligefrem søde ting til hinanden
 Foto: All Over

Der er udbrudt åben krig på nettet mellem den blonde TV-pige Mascha Vang og bloggeren 'Bitterfissen Bethany', der har efternavnet Hansen og er kendt for at ytre sine rå og kritiske meninger om alt og alle og bl.a. huserer på Michael Jeppesens hjemmeside denfri.

Det begyndte i sidste uge, hvor Mascha og 'Bitterfissen' ragede uklar på Facebook. Mascha bad Bitterfissen 'kaste op', og det udløste krigen:


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/411d44d4f1614e2ea27859a30dc56342.jpg


(Foto: Facebook)

Efter Facebook-kontroversen valgte Bitterfissen at komme med en lang sviner på sin blog, hvor hun også tidligere har kastet mudder efter Mascha og bl.a. kaldt hende 'hjernedød' og en 'pauseskærm':

"Hør her, BlankoBlondie - Det er ikke kun ordforråd, du mangler. Det er hjerne! Naturligvis kan du ikke hamle op med Bethany! Det ville kræve lidt mere end de to brikker, du har at rykke rundt med. Og vi har jo set, hvordan du reagerer, når du bliver sur - Du skriger og tuder.Og pas du hellere dit eget manglende selvværd, lille pige. Du klynker og skal bekræftes vidt og bredt, når en eller anden ligegyldig idiot kalder dig tyk, og du vræler, når mændene ikke gider glo på dine kunstige patter. Bethany mangler ikke selvværd. Bethany magter bare ikke jubelidioter. Og sådan en er du fandme da prototypen på."

Læs mere her:
Du er for fed, Mascha!

Seoghoer.dk arbejder på at få en kommentar fra Mascha VangSponsoreret indhold