Nyheder1. marts 2010

Mascha Vang: Snydepels

Den veldrejede radiovært fusker, når hun har chancen
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/februar/maschavangsnydepels1-jpg.jpg
 Foto: All Over

Man kan umuligt beskrive Mascha Vang som en ørn i et køkken - faktisk kaster hun sig kun over køkkengryderne en gang hver 2.-3. måned.

Alligevel ville blondinen gerne være med i madprogrammet "4-Stjerners Middag", hvor hun skal diske op med ikke mindre end en 3-retters menu for sine 3 gæster: Morten Lykkegaard, Bill Holmberg og Karen Simonsen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/februar/d9arc-mg-0144r-jpg.jpg



Programmet løber over skærmen i aften, men allerede nu, afslører Mascha Vang i sin blog på MSN Starlounge, at hun kom ret nemt om opgaven.

- Jeg er en anelse distræt, så jeg udnyttede på groveste vis min veninde Stine Ternstrøm, som bare har styr på alt. I hvert fald på det, jeg ikke har, indrømmer den barmfagre radiovært, og kryber endnu en gang til korset:

- Fik måske også lidt hjælp af en kok, eller 2 faktisk ... Og købte noget af maden ude. MEN jeg dækkede selv bord ... Eller Stine gjorde. Pigen, jeg serverede sushi på til forret, anrettede jeg selv. Aaaha! Og så ryddede jeg selv det værste op, inden rengøringen kom. Tjooh ... Det bliver a piece of cake at få et par børn, 2 hunde og en mand at lave mad til engang, filosoferer Mascha, som danner par med racerkøreren Nicolas Kiesa.

Sponsoreret indhold