Nyheder13. august 2013

Mascha Vang: Siger farvel til sine klenodier

Køb brystbombens tøj, sko og baby-accessories - læs alt om det her
Af af
Mascha Vang har måttet sige farvel til en hel masse godter
Mascha Vang har måttet sige farvel til en hel masse godter
 Foto: All OverDa Mascha Vang boede sammen med eks-kæresten Nicolas Kiesa, var der ikke småt med plads i hendes walk-in closet.

Men nu er den nybagte mor rykket ind på mindre kvadratmeter, så det er tid til at sige farvel til en helt masse af hendes lækre ejendele.

- Jeg har 40 kasser med sko, tøj og babyudstyr, som jeg desværre bliver nødt til at skille mig af med. Der er ikke plads i kælderen, og hvor jeg før havde et walk-in closet på omkring 40 m2, så er det nu kun 15 m2. Så der er simpelthen ikke plads til det hele, forklarer Mascha Vang til Seoghør.dk.

Derfor har hun nu besluttet at holde et loppemarked for alle godterne lørdag den 17. august og søndag den 18. august, så der kan blive ryddet ud.

Jan Fogh skiller sig også af med noget meget kært

- Det har selvfølgelig været rigtig svært at skulle tage afsked med så mange af mine ting. På den anden side kan man sige, at de nu har stået i min kælder, siden jeg flyttede ind, så jeg kan ikke have savnet dem så voldsomt meget. Det sværeste at skille sig af med er faktisk Hollies ting, informerer Mascha Vang:

- Jeg troede egentlig, at jeg skulle have en gratis to'er. Så når barn nummer to kom til verden, kunne jeg bruge alle de ting, jeg allerede havde købt. Men det ser ikke ligefrem ud til, at jeg skal have en mere - i hvert fald ikke lige foreløbig, griner den nyslåede single-pige.

Det er da heller ikke fordi, Mascha Vang kommer til at mangle lækkerier at iføre sig, når hun skal til den næste premiere.

- Jeg har jo stadig et walk-in closet, der er fyldt. Det var faktisk en af de ting, jeg gik efter, da jeg skulle finde en lejlighed efter bruddet. Jeg kan ikke leve uden et walk-in closet, afslutter hun.

Du kan finde alle detaljerne om Maschas loppemarked her.

Og denne sangerinde må også sige farvel til to meget kære

Sponsoreret indhold