Nyheder1. september 2011

Mascha Vang: Paranoid

Den labre blondine er bange for, at folk kan holde øje med hende via hendes web-kamera
Mascha Vang har en fornemmelse af at blive luret på
Mascha Vang har en fornemmelse af at blive luret på
 Foto: All Over

Lige siden Mascha Vang fik sin første Mac-computer har hun undgået at bruge det indbyggede web-kamera. Faktisk, har hun valgt at dække det helt til med klistremærker, og det er der en meget speciel grund til.

Brystbomben har nemlig altid haft en teori om, at kameraet ikke kun virker den ene vej. Det afslører hun på sin blog på Starlounge.

Læs også: Mascha Vang: Befamlet af pornostjerne

- Jeg har altid følt ubehag. Man ved aldrig om nogen kan hacke sig ind og kigge på en, når man sidder foran skærmen. Jeg tror, at det kunne være en form for sammensværgelse, som Appel har lavet sammen med FBI eller et eller andet. Fantasien fejler jo ikke noget, smågriner Mascha Vang til seoghør.dk.

Maschas konspirationsteori viste sig dog ikke at være helt ved siden af. Dengang hun arbejdede som radiovært på P5000 grinede hendes kolleger så meget over hendes paranoide klistermærker på computeren, at de opsøgte Humac for at opklare, om folk vitterligt ville kunne hacke sig ind i det indbyggede kamera.

Læs også: Mascha Vang: Liderlige mails

- De sagde, at det faktisk godt kunne lade sig gøre, siger Mascha, som derfor er lettet over, at hendes kamera altid har været dækket til.

- Jeg har jo min computer med alle steder. På kontoret, i sofaen - endda i sengen, forklarer Mascha Vang.

- Hvad ville man kunne se, hvis man hackede sig ind på dit kamera?

- Man ville se mig sidde foran computeren i mange, mange timer. Det ville ikke være noget kønt syn. Jeg er virkelig ikke pæn når jeg vågner, lyder det fra godten.

Sponsoreret indhold