Nyheder26. januar 2010

Mascha Vang: Ligner en bæver

Baben indrømmer, at der skal en del til, før hun ser så dejlig ud, som vi er vant til
Mascha ligner nu alt andet end en bæver her
Mascha ligner nu alt andet end en bæver her
 Foto: Jesper Sunesen

Når Mascha Vang dukker op på den røde løber, er det ikke en selvfølge, at hun ser så laber ud. Hun bruger nemlig tid og kræfter på at blive den babe, vi kender hende som. For udseendet betyder ikke altid alt.

- Hmmm ... Det kommer an på, hvad jeg skal. Til daglig ligner jeg tit en druknet bæver, og det er egentlig o.k., hvis jeg alligevel bare står i et radiostudie. Hvis jeg skal ud, vil jeg jo gerne se lidt foxy ud, så ryger vipperne og de høje stiletter på. Ville sådan ønske, jeg kunne gå med høje hæle hver dag, men jeg kan det bare ikke, så jeg render altid rundt som en tøffende smølf. Jeg bør faktisk tage mig lidt sammen, siger hun til Bazar.

Når ikke der går sløv laber larve i den, så ved Mascha Vang godt, hvem hun gerne ville ligne. Hvem der altid ser lækker ud.

- Lene Nystrøm er jo totalt fantastisk i sin påklædning, men hun har jo også budget til det, må man formode. Men hun er altid en oplevelse, hun er uforudsigelig og kan gå fra elegant kjole til sparkerøv-outfit og være lige så blændende i begge dele.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/januar/lene-nystrom-god-stil-tekst-jpg.jpg


Sponsoreret indhold