Nyheder7. december 2011

Mascha Vang: Jeg er hysterisk

Brystbomben kaster rundt med tingene, og bruger sin tøffelthelt af en kæreste som skydeskive, når hun bliver aggressiv
Af af
Mascha har svært ved at styre temperamentet
Mascha har svært ved at styre temperamentet
 Foto: All Over

Mascha Vang og Nicolas Kiesas landlige idyl minder i perioder mest om Det muntre køkken i Tivoli.

Når den storbarmede babe bliver vred, bliver der nemlig kastet med alverdens genstande - og skydeskiven det er kæresten.

- Forleden kastede hun en mandarin efter mig. Det var en af de bedre, forklarede Nicolas til Seoghør.dk, da han og hans blonde sild tog til premiere.

- Du skal da bare være glad for, at den ikke ramte dig i hovedet. Det kunne have været meget værre, svarede Mascha spydigt tilbage.

Læs også: Mascha Vang: Se mine brysterHun mener selv, at hun har et voldsomt problem med temperamentet, som hun beskriver som hysteriske anfald.

- Heldigvis er det Nicolas, der står for oprydningen, når jeg har kastet med tingene. På det tidspunkt har jeg smækket voldsomt med en dør og sidder på den anden side af den i vrede, fortæller den smukke kendis.

Læs også: Mascha Vang: På kærlighedsferie

Hr. Kiese når da også lige at få en lille smule nydelse ud af kærestens vredesudbrud.

- Når hun har smækket sig inde, så glemmer hun altid at få sin telefon og computer med sig. Jeg ved, hvor meget hun savner dem, og at hun er for stolt til at komme ud og hente det selv. Så jeg får to minutters nydelse af hendes savn, inden jeg så går ind og afleverer det til hende, smiler tøffelhelten.

Sponsoreret indhold