Nyheder17. oktober 2014

Mascha Vang: Jeg bloggede mig ud af ensomheden

Den barmfagre babe begyndte at skrive om sit liv af ren og skær kedsomhed
Af af
Den barmfagre blogger jonglerede med fritter og burgere
Den barmfagre blogger jonglerede med fritter og burgere
 Foto: All OverDa Mascha Vang ventede Hollie Nolia rykkede hun og hendes daværende kæreste Nicholas Kiesa til Middelfart. Ikke et ondt ord om den vestfynske by, men de fleste, der har besøgt den, vil nok medgive, at det langt fra er en pulserende storby, der afholder rødløberarrangementer flere gange om ugen.

I hvert fald kedede den sprudlende jyde sig bravt. Og dem, der siger, det er sundt at kede sig, kan have ret. For ud af kedsomheden opstod ideen til bloggen maschavang.dk.

LÆS OGSÅ: Se Mascha Vang helt uden tøj

- Jeg følte mig alene i Middelfart. Jeg sad dagen lang og kiggede på babyting, og jeg havde brug for nogen at dele det med, og så lavede jeg bloggen, fortæller Mascha til seoghør.dk.

Det viste sig at blive en god beslutning, for i dag lever hun af at skrive om sin hverdag. Både den, der foregår på de røde løbere, men i særdeleshed også den, der foregår hjemme i sutsko og løse bukser.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang og Andreas Bo: Hed kærlighedsferie

- De vil hellere høre om hverdagsting, end de vil høre om, hvad jeg havde på til den og den premiere. Tænk, at de gider, men det er selvfølgelig dejligt, for jeg føler mig meget priviligeret, siger den populære blogger, der har knap halvanden millioner sidevisninger om måneden.

Det har i flere omgange vist sig som en kæmpe fordel for Mascha at have et mobilt kontor med egne åbningstider.

- Da Hollie havde kolik, var det fantastisk, at jeg kunne gå hjemme med hende og arbejde, når hun sov. Jeg havde jo ingen til at passe hende. Og nu kan jeg tage med Andreas (Andreas Bo, red.) på turné eller til LA med Hollie, for jeg skal jo bare have min computer med mig - og mit arbejde er jo at skrive om det, jeg oplever.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang gør grin med kæresten

Sponsoreret indhold